Sådan Sender Du MMS Fra En Computer Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du MMS Fra En Computer Gratis
Sådan Sender Du MMS Fra En Computer Gratis

Video: Sådan Sender Du MMS Fra En Computer Gratis

Video: Sådan Sender Du MMS Fra En Computer Gratis
Video: Sådan lytter du til podcast på din telefon 2024, Marts
Anonim

I øjeblikket tillader mobiloperatører dig at sende MMS fra din computer gratis til andre abonnents telefoner. For at gøre dette kan du bruge en særlig tjeneste, der er offentliggjort på en bestemt operatørs websted.

Prøv at sende MMS fra din computer gratis
Prøv at sende MMS fra din computer gratis

Instruktioner

Trin 1

MTS-abonnenter kan sende MMS fra en computer gratis fra virksomhedens officielle hjemmeside. For at gøre dette skal du bruge fanen "Individuelle klienter" og vælge punktet "SMS / MMS-beskeder". Indtast dit eget telefonnummer samt det nummer, som du vil sende en besked til. Find også en titel, og indtast derefter din beskedtekst i det relevante felt. Nu skal du bare vælge et billede, du vil sende (du kan bruge et af billederne fra webstedet eller downloade ethvert andet fra din computer). Klik på "Næste" for at fuldføre handlingen.

Trin 2

For at sende MMS fra en computer skal en Beeline-abonnent først registrere sig på operatørens websted ved at vælge den relevante funktion øverst på siden. Indtast dit telefonnummer i det angivne felt samt bekræftelseskoden. Derefter sendes en SMS-bekræftelse til din telefon med adgangskoden til at komme ind på siden. Brug dit telefonnummer som login. På din personlige konto kan du sende MMS gratis ved at vælge det relevante menupunkt.

Trin 3

Afsendelse af en gratis MMS til en Megafon-abonnent udføres også i det tilsvarende afsnit på virksomhedens officielle hjemmeside. Indtast telefonnummeret på den abonnent, som du vil sende meddelelsen til, og angiv meddelelsestitlen. Indtast derefter selve teksten, og vælg en fil, der skal vedhæftes den. Indtast bekræftelseskoden, og send MMS.

Trin 4

For at sende en MMS-besked til en TELE2-abonnent skal du gå til operatørens websted og vælge funktionen "Send MMS" på hovedsiden. En meddelelsesdesigner åbner foran dig, hvor du skal indtaste en tekst med en titel, vedhæfte ethvert billede, video eller lydfil og derefter klikke på "Send".

Anbefalede: