Sådan Deaktiveres Servicemeddelelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Servicemeddelelser
Sådan Deaktiveres Servicemeddelelser

Video: Sådan Deaktiveres Servicemeddelelser

Video: Sådan Deaktiveres Servicemeddelelser
Video: Sådan laver du en XPress-skabelon i myDSV 2024, Kan
Anonim

Firewall beskytter computeren mod påvirkninger udefra, beskytter brugeren og hans pc mod uautoriseret adgang til systemet. Fra og med Windows XP SP2 er firewallen indbygget i softwaresystemet. De servicemeddelelser, som dette program genererer nu og da, kan imidlertid forstyrre eller endda irritere nogen. Heldigvis kan de slukkes.

Sådan deaktiveres servicemeddelelser
Sådan deaktiveres servicemeddelelser

Instruktioner

Trin 1

For at gøre dette skal firewallen være deaktiveret. Ring til vinduet "System Security Center". For at gøre dette skal du åbne menuen Start og derefter Kontrolpanel. Der skal du venstreklikke på ikonet med det relevante navn.

Trin 2

Der er andre måder, der hjælper dig med at ringe til denne menu. Gå til menuen "Start", vælg "Programmer" og derefter kategorien "Tilbehør". En undermenu åbnes, hvor du skal klikke på "Service" -elementet og derefter venstreklikke på "Security Center" -punktet i den næste menu.

Trin 3

Der er en anden mulighed: Gå til systemdrevet (normalt drev C), derefter til Dokumenter og indstillinger -> Alle brugere -> "Hovedmenu" -> "Programmer" -> "Standard" -> "System" -mapper.

Trin 4

Når du har åbnet vinduet Sikkerhedscenter, skal du venstreklikke på Windows Firewall-ikonet, og en dialogboks åbnes. Du skal gå til fanen "Generelt" og derefter markere afkrydsningsfeltet over for linjen "Deaktiver (anbefales ikke)". Klik på knappen "Ok" for at bekræfte ændringerne.

Trin 5

Du behøver ikke at slukke for firewallen, så du ikke generes ved konstant at poppe ud servicealarmer. For eksempel viser programmet konstant en besked om forældede databaser, hvorfor pc'en også er i fare. I stedet for at slukke for firewallen, kan du blot tænde databaseopdateringen, og så generer programmet dig ikke med sine meddelelser.

Trin 6

Klik på ikonet "Automatisk opdatering" i vinduet Sikkerhedscenter, og marker derefter afkrydsningsfeltet ud for "Automatisk (anbefales)" i dialogboksen, der åbnes, og klik derefter på "OK" for at bekræfte ændringerne.

Trin 7

Husk dog, at en firewall primært er beregnet til at beskytte din computer, ikke for at irritere dine nerver med servicemeddelelser. Hvis du allerede har besluttet at deaktivere det, skal du installere (hvis du ikke allerede har gjort det) et antivirusprogram eller en firewall (firewall). Og du kan installere begge på én gang.

Anbefalede: