Sådan Omskrives En Kassette Til En Disk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omskrives En Kassette Til En Disk
Sådan Omskrives En Kassette Til En Disk

Video: Sådan Omskrives En Kassette Til En Disk

Video: Sådan Omskrives En Kassette Til En Disk
Video: Salford Coulter Disk Replacement 2024, April
Anonim

Kassetter hører fortiden til, og de har ikke været brugt som informationsbærere i lang tid. De blev erstattet af cd'er og flash-hukommelse, der er i stand til at gemme flere oplysninger i bedre kvalitet. Mange har dog vigtige optagelser på kassetter, som de vil beholde. Heldigvis kan du overføre dem til CD eller DVD.

Sådan omskrives en kassette til en disk
Sådan omskrives en kassette til en disk

Nødvendig

  • - TV-tuner eller videokort;
  • - video-optager;
  • - WinDVD Creator eller anden software til videooptagelse.

Instruktioner

Trin 1

Køb et kort til videooptagelse eller en tv-tuner, der har indgange til modtagelse af et signal fra en video. Som regel er sådanne enheder samlet med software, der giver dig mulighed for at fange og behandle den video, der modtages fra kassetten.

Trin 2

Installer det købte kort i din computer i henhold til de instruktioner, der fulgte med enheden. Typisk er disse kort installeret i et PCI-stik.

Trin 3

Tilslut videobåndoptageren til det installerede kort ved hjælp af de relevante tulipankabler. Tilslut lydudgangen til indgangen på din computers lydkort. Tilslut videooutputtet til en tuner eller til et videooptagelseskort.

Trin 4

Installer det program, der var inkluderet på disken, der fulgte med tuneren, eller brug et tredjepartsoptagelsesprogram (for eksempel WinDVD Creator).

Trin 5

Indsæt en kassette i båndoptageren, og tryk på PLAY. I programvinduet skal du trykke på VHS-tasten, hvorefter videomaterialet, der er gemt på kassetten, vises på skærmen.

Trin 6

I programindstillingerne skal du vælge de nødvendige afkodnings- og optageparametre ("Indstillinger" - "Video / lydoptagelsesindstillinger"). Juster det ønskede format, når du digitaliserer. Gå til punktet "Brænd fil", og angiv biblioteket på din computer eller den disk, hvor du vil brænde filen.

Trin 7

Klik på "Brænd" og vent på, at processen er færdig. Nogle gange kan proceduren tage flere timer, alt afhænger af computerens strøm og det anvendte udstyr. Videofilen gemmes i det bibliotek, du har angivet.

Trin 8

Når du er færdig, skal du køre filen og kontrollere, om alt blev skrevet normalt. Video kan trimmes ved hjælp af VirtualDUB-programmet eller redigeres ved hjælp af Sony Vegas-hjælpeprogrammet.

Trin 9

Når alle redigeringshandlinger er afsluttet, skal du indsætte CD- eller DVD-disken i din computers drev og kopiere filen til disken (du kan simpelthen overføre videoen til det vindue, der viser indholdet af disken, og klikke på "Brænd filer" på venstre side af vinduet).

Anbefalede: