Sådan Skiftes Lydsporet I Afspilleren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skiftes Lydsporet I Afspilleren
Sådan Skiftes Lydsporet I Afspilleren

Video: Sådan Skiftes Lydsporet I Afspilleren

Video: Sådan Skiftes Lydsporet I Afspilleren
Video: Brugervejledning: G4S Nighthawk HD video 1 - gennemgang af live-funktion 2024, Kan
Anonim

Nogle udenlandske film er udstyret med flere lydspor. Det handler ikke kun om den originale stemmeskuespil, men også om forskellige oversættelsesmuligheder. Til dette formål har hver spiller funktionaliteten til at skifte disse spor.

Sådan skiftes lydsporet i afspilleren
Sådan skiftes lydsporet i afspilleren

Instruktioner

Trin 1

I KMPlayer skal du højreklikke et vilkårligt sted i programmet og i kontekstmenuen klikke på "Audio" -> "Select Stream". Vælg derefter det ønskede spor, eller hvis du bare vil skifte til det næste spor på listen, skal du klikke på punktet "Audio streams" (det samme vil ske, hvis du trykker på Ctrl + X-genvejstasterne).

Trin 2

I VLC-afspilleren skal du klikke på hovedmenupunktet "Audio" -> "Audio track" og derefter vælge den ønskede blandt de tilbudte spor. Der er en anden måde: højreklik på billedet, og i kontekstmenuen skal du klikke på den samme "Audio" -> "Audio track" og derefter vælge et spor.

Trin 3

I Light Alloy skal du klikke et vilkårligt sted i programmet, der ikke er i visningen. Klik på "Lyd" i menuen, der vises -> "Skift lydspor". En enklere og hurtigere mulighed er at trykke på "/" genvejstasten.

Trin 4

Der er to måder at skifte lydspor i Media Player Classic på. Klik først på menupunktet Afspil -> Lyd, og vælg det ønskede spor i den kontekstmenu, der vises. For det andet - højreklik på billedet, og vælg Audio i den menu, der åbnes, og derefter det ønskede spor.

Trin 5

Der er to måder i jetAudio at skifte lydspor. Den første af dem - højreklik på billedet og derefter lyd og det ønskede spor eller skift lyd for at skifte til det næste spor. For det andet skal du bruge tastaturgenveje Ctrl + Shift + L eller Ctrl + Shift + Alt + L (dette er det samme som at klikke på Skift lyd).

Trin 6

I Windows Media Player skal du klikke på hovedmenupunktet "Afspilning" -> "Lyd og duplikerede spor" og derefter vælge det ønskede spor.

Trin 7

I Winamp-afspilleren skal du højreklikke på billedet, i kontekstmenuen, klikke på "Audio Track" og pege på det ønskede spor.

Anbefalede: