Sådan Skiftes Bæltet På En Vaskemaskine

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skiftes Bæltet På En Vaskemaskine
Sådan Skiftes Bæltet På En Vaskemaskine

Video: Sådan Skiftes Bæltet På En Vaskemaskine

Video: Sådan Skiftes Bæltet På En Vaskemaskine
Video: Ny Gummipakning dørbælg i vaskemaskine - Se hvordan du kan skifte den. 2024, Kan
Anonim

I lange perioder skal vaskemaskinens bælte skiftes mere end en gang. I dette tilfælde er det nødvendigt at udskifte det i tide, så et båndbrud ikke fører til værre konsekvenser. I denne artikel finder du ud af, i hvilke tilfælde det er nødvendigt at installere et nyt bælte i vaskemaskinen for at foretage fejlfinding af mulige problemer.

Sådan skiftes bæltet på en vaskemaskine
Sådan skiftes bæltet på en vaskemaskine

Instruktioner

Trin 1

Det første tegn på et problem er, når du hører, at vaskemaskinens motor kører, men tromlen ikke roterer på dette tidspunkt. Et andet tegn er, når tromlen udelukkende drejer ved lav belastning. Disse tegn indikerer, at bæltet er løsnet eller er brudt.

Trin 2

Det tredje symptom på et problem med vaskemaskinens bælte er, at motoren ikke kan dreje tromlen, som simpelthen vibrerer på plads. Årsagen til dette ligger i slid på bæltet. Enten strakte den sig ud, eller så blev den ret tynd.

Trin 3

Det fjerde tegn er, at mens tromlen drejer, høres raslende lyde indefra. I dette tilfælde er det meget sandsynligt, at bæltet er flosset, og dets rester berører vaskemaskinens dele. Dette er det farligste problem, der kan opstå med et bælte. Da bæltet i dette tilfælde kan røre ledningerne og derved deaktivere vaskemaskinens motor. I dette tilfælde skal du straks udskifte bæltet i vaskemaskinen.

Trin 4

For at skifte bælte selv skal du bare sætte en ny i stedet for den gamle. Bæltet skal være placeret i midten af tromlehjulet og være i linje med motorhjulet.

Anbefalede: