Sådan ændres Mac På Et Netværkskort

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Mac På Et Netværkskort
Sådan ændres Mac På Et Netværkskort

Video: Sådan ændres Mac På Et Netværkskort

Video: Sådan ændres Mac På Et Netværkskort
Video: How to change MAC address network card 2024, Kan
Anonim

Producenter registrerer mac-adresser i netværksudstyret, som hver er unikke. Behovet for at ændre mac-adressen på computerens netværkskort kan opstå, hvis internetudbyderen giver adgang til Internettet ved hjælp af mac-adressen på klientens computernetværkskort. I dette tilfælde er du ikke i stand til at få adgang til Internettet, hvis du udskifter netværkskortet på din computer med et andet uden at koordinere denne udskiftning med din udbyder.

Sådan ændres mac på et netværkskort
Sådan ændres mac på et netværkskort

Instruktioner

Trin 1

For at finde ud af mac-adressen på netværkskortet på computeren, hvorfra du får adgang til internettet, skal du klikke på "Start", derefter "Kør", skrive i cmd-linjen og i det vindue, der åbnes, skal du skrive ipconfig / all. I det næste vindue skal du finde din netværksadapter og skrive gruppenumrene ned i linjen "Fysisk adresse". Dette er mac-adressen på dit netværkskort. Det vil se sådan ud: 00-0E-2E-30-21-08.

Trin 2

Udskift mac-adressen på dit nye netværkskort med mac-adressen på det kort, som du er "bundet" til din internetudbyder. Dette kan gøres ved hjælp af Windows-værktøjer. Højreklik på ikonet "Denne computer", og vælg derefter "Enhedshåndtering" (Computerstyring). I netværkskortet skal du højreklikke på din netværksadapter og vælge egenskaber. Klik på fanen "Avanceret" i det vindue, der vises. Klik på linjen "Netværksadresse" (Lokalt administreret adresse eller Netværksadresse) og indtast den nye adresse i linjen "Værdi" (værdi) (kun tal, ingen bindestreger). Klik på OK, og genstart computeren.

Trin 3

Tjek netværkskortets mac-adresse ved hjælp af ovenstående metode.

Anbefalede: