Sådan Finder Du Saldoen På En Mobiltelefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Saldoen På En Mobiltelefon
Sådan Finder Du Saldoen På En Mobiltelefon

Video: Sådan Finder Du Saldoen På En Mobiltelefon

Video: Sådan Finder Du Saldoen På En Mobiltelefon
Video: IMEI-nummer - sådan finder du serienummeret på mobilen 2024, April
Anonim

For de fleste er en mobiltelefon en uerstattelig ting. Ved hjælp af det kommunikerer vi med hinanden, kalder på arbejde, tjekker mail osv. Derfor er det for mange meget vigtigt altid at holde kontakten og kende tilstanden af deres balance. Mobiloperatører har flere muligheder for at kontrollere deres konto. Her er de mest populære.

Sådan finder du saldoen på en mobiltelefon
Sådan finder du saldoen på en mobiltelefon

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste og mest overkommelige måde at kontrollere kontosaldoen på er USSD-anmodning. Oplysninger om dine midler vises inden for få sekunder. For at bruge det er det nok at ringe til kombinationen * 100 # på din telefon - til Megafon- og MTS-abonnenter eller * 102 # - til Beeline. Tryk derefter på opkaldstasten. Oplysninger om pengene på kontoen vises på mobilskærmen.

Trin 2

Hvis du ofte bruger tid på Internettet, eller f.eks. Din telefon er død, kan du bruge din personlige konto på webstedet for din operatørs firma. For at indtaste det skal du bruge dit brugernavn og din adgangskode, efter godkendelse vil systemet vise alle oplysningerne på klientens kontrakt. Herunder kontoens tilstand.

Trin 3

Megafon tilbyder sine brugere Live Balance-tjenesten. Det tilgængelige beløb vises i realtid på skærmen på din mobile enhed. For at bruge det skal du ringe * 105 * 105 #. Men denne funktion er ikke tilgængelig for alle håndsæt, for det meste kun for nyere modeller.

Trin 4

Hvis du af en eller anden grund ikke kan ringe til sådanne kombinationer, skal du bruge hjælp fra supporttjenesten. For at gøre dette skal du ringe op til servicenummeret for MTS-abonnenter - 0890, Beeline - 0611, Megafon - 0500. Når du har navngivet kodeordet eller dine pasdata, giver operatøren oplysninger om din saldo.

Trin 5

Mange operatører har introduceret en stemmemeddelelsesfunktion. Ved at ringe til servicenummeret vil systemet give besked om de tilgængelige midler på din mobilkonto. For at bruge denne service skal MTS-abonnenter ringe til nummeret - 0590, Beeline - 0697, Megafon 0505.

Anbefalede: