Sådan Finder Du Saldoen På Kortet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Saldoen På Kortet
Sådan Finder Du Saldoen På Kortet

Video: Sådan Finder Du Saldoen På Kortet

Video: Sådan Finder Du Saldoen På Kortet
Video: Sådan finder du dine koder på Mit TELMORE 2024, Kan
Anonim

Der er flere måder at afklare saldoen på et bankkort i dag. Hver af mulighederne kan have sine egne egenskaber, men uanset hvilken mulighed kortindehaveren bruger, tager det ikke meget tid at afklare saldoen.

Sådan finder du saldoen på kortet
Sådan finder du saldoen på kortet

Er det nødvendigt

Adgang til din banks telefonmenu, internetadgang, pengeautomatadgang

Instruktioner

Trin 1

Kontrol af saldoen på kortet via en pengeautomat. Du kan finde saldoen på dit bankkort ved hjælp af en hvilken som helst pengeautomat. For at gøre dette skal du indsætte kortet i terminalen og ved at indtaste pinkoden anmode om oplysninger om din saldo. Bemærk, at hvis du specificerer saldoen i terminalen i en bank, hvis klient du ikke er, vil du blive opkrævet en provision for en sådan tjeneste. Baseret på dette er det bedre at foretage kontoverifikationsoperationer i de pengeautomater, der hører til banken, hvor kortet er registreret.

Trin 2

Balancekontrol via telefonservice. For at afklare din kontosaldo på denne måde skal du ringe til bankens callcenter. Her skal du kontakte operatøren og give de nødvendige data til autorisation (navn, fødselsår, kortnummer, kodeord - ikke en pinkode, men et kodeord). Du får derefter besked om status for din konto.

Trin 3

Balancekontrol via internetbank. Denne metode er kun mulig, hvis banken leverer en internetklientautorisationstjeneste. Du kan finde ud af dette og registrere dig i internetbank på repræsentationskontoret for din bank. For at finde ud af kontosaldoen skal du logge ind på din internetbankkonto og bruge den tilsvarende menu.

Anbefalede: