Sådan Installeres En Terminal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Terminal
Sådan Installeres En Terminal

Video: Sådan Installeres En Terminal

Video: Sådan Installeres En Terminal
Video: Sådan installeres IPKG på Synology NAS [ synoguides.dk ] 2024, Kan
Anonim

Tidligere blev tekstterminaler i vid udstrækning brugt til at lette interaktion mellem menneske og computer. Hvis du stadig har en sådan enhed, kan du forbinde den til en moderne personlig computer.

Sådan installeres en terminal
Sådan installeres en terminal

Instruktioner

Trin 1

Installer Linux-operativsystemet på din computer. Det er meget vanskeligt at bruge terminaler sammen med maskiner, der kører andre operativsystemer.

Trin 2

Sørg for, at terminalen er designet til RS-232C-forbindelse. Hvis den bruger en ikke-standardversion af denne grænseflade, skal du slutte den til computeren via en niveauomformer af den relevante type. For eksempel, hvis terminalen har en 5V COM-port, skal du bruge en MAX232-konverter. Hvis din computer slet ikke har COM-porte, skal du bruge en USB-COM-adapter, inklusive en hjemmelavet, på FT232-mikrokredsløbet.

Trin 3

Log ind som root-bruger. Se i / etc / inittab-filen efter linjen, der starter med tty2. Placer en kopi af den under den, hvori udskift tty2 med ttyS0, hvis terminalen er forbundet til den første COM-port, ttyS1, hvis den anden, eller / dev / usb / ttyUSB0 (nogle gange er det nødvendigt at udskifte den med / dev / ttyACM0), hvis til konverteren USB-COM. Indstil denne linje til den baudhastighed, som terminalen er designet til. Gem filen.

Hvis der ikke er nogen / dev / ttyACM0-enhed, skal du oprette den med kommandoen:

mknod / dev / ttyACM0 c 166 0

Trin 4

Tænd terminalen. Genstart din computer. Hvis du vil gøre uden at genstarte det, skal du indtaste kommandoen:

init q

Trin 5

Hvis login- og adgangskodeformularen ikke vises på terminalen, skal du trykke på enter-tasten på den. Hvis det stadig ikke vises, skal du kontrollere, hvad du nøjagtigt gjorde forkert. Prøv at udføre mere detaljeret tilpasning ved hjælp af det link, der er linket i slutningen af artiklen. Men kontroller først, om den fysiske forbindelse er korrekt.

Trin 6

Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og start derefter ethvert konsolprogram. For eksempel Lynx-browseren. I sidstnævnte tilfælde skal du prøve at bruge det til at besøge ethvert sted, hvor kun latin bruges.

Trin 7

Hvis du kun har en computer, og hjemmefolk vil bruge Internettet, skal du sætte dem på skærmen og sidde ved terminalen selv. I det mindste kan du besøge engelsksprogede websteder for ham. Du vil hurtigt glemme konflikter om deling af en computer mellem familiemedlemmer.

Anbefalede: