Sådan Afinstalleres Et Program Fra En PDA

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afinstalleres Et Program Fra En PDA
Sådan Afinstalleres Et Program Fra En PDA

Video: Sådan Afinstalleres Et Program Fra En PDA

Video: Sådan Afinstalleres Et Program Fra En PDA
Video: Sådan kan et andet parti tage din stemmeder reglerne? 2024, Kan
Anonim

En PDA er en lomme-personlig computer. Alle slags applikationer, som du har installeret på din pc, kan installeres på denne enhed. De typer applikationer, der kan installeres på en PDA, inkluderer: programmer, spil, opdateringer (firmware). For at installere eller fjerne programmet fra din lommecomputer skal du bruge et specielt program, et datakabel (usb) og et arkiv med programmet.

Sådan afinstalleres et program fra en PDA
Sådan afinstalleres et program fra en PDA

Nødvendig

Microsoft Active Sync-software

Instruktioner

Trin 1

Tilslut lommecomputeren til pc'en ved hjælp af et datakabel. Kør Microsoft Active Sync-programmet, der følger med din Pocket PC. Hvis du ikke har et sådant program, kan du finde det på Internettet og downloade det til din computer. Programmets hovedvindue viser status for Pocket PC-forbindelsen. For at oprette en forbindelse skal du klikke på knappen "Synkronisering". En inaktiv "Synkronisering" -knap indikerer en vellykket synkronisering. Du kan begynde at installere programmet eller afinstallere det.

Trin 2

Åbn mappen med installationsfilen til programmet til din PDA. Kør filen ved at dobbeltklikke på venstre museknap. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen Næste og derefter på knappen Start installation. Du får vist vinduet Tilføj eller fjern programmer. På dette tidspunkt installeres det valgte program på din PDA. Når installationen er afsluttet, vises en meddelelse på PDA-skærmen

Trin 3

For at afinstallere programmet fra din lommecomputer skal du klikke på menuen "Start", vælge sektionen "Indstillinger". Derefter kommer fanen "System" og emnet "Fjern programmer". Her kan du vælge det program, der er i hukommelsen, fra listen. Når du har valgt programmet, skal du trykke på knappen "Slet" og svare positivt på anmodningen om at afinstallere programmet. Når du har fjernet det, skal du lukke vinduerne "Fjern programmer" og "Indstillinger".

Anbefalede: