Sådan Logger Du På Serveren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du På Serveren
Sådan Logger Du På Serveren

Video: Sådan Logger Du På Serveren

Video: Sådan Logger Du På Serveren
Video: How to login server in minecraft pc easy 2024, Kan
Anonim

En server er et websted designet til udveksling af data mellem personer, der er registreret på den. De fleste servere kræver obligatorisk registrering for at komme ind, ellers vil du i bedste fald kun kunne se nogle generelle oplysninger.

Sådan logger du på serveren
Sådan logger du på serveren

Instruktioner

Trin 1

Registrering indebærer at indtaste dit login (ethvert navn du kommer op med), som normalt skal skrives med latinske bogstaver og en adgangskode (ethvert sæt bogstaver og tal). Nogle servere tillader vilkårlige brugeradgangskoder. På mere seriøse websteder, der bekymrer sig om sikkerheden på deres brugeres konti, er der strenge adgangskodekrav. For eksempel skal en adgangskode indeholde mindst 6 tegn, og den skal ikke kun indeholde store og små bogstaver, men også tal.

De fleste spilservere bruger registrering med bekræftelse af oplysninger via din e-mail-indbakke. Hvis du ikke har en postkasse, skal du oprette en for at begynde at registrere og logge ind på siden.

Trin 2

Gå til stedet for den server, du har brug for, og vælg afsnittet "Registrering". Indtast dit brugernavn og din adgangskode. I de fleste tilfælde kontrollerer serveren, før der indtastes yderligere oplysninger, om der er nogen brugere på den med samme login som din. Hvis de er, kan du blive tilbudt flere muligheder for det login, du har angivet, eller bedt om at komme med en ny. Det er bedst at skrive dit brugernavn og din adgangskode på papir eller gemme det som et tekstdokument på din computer eller telefon for ikke at glemme dem i fremtiden.

Trin 3

Mange servere bruger forskellige numeriske eller alfabetiske verifikationskoder for at beskytte mod hacking, som du også skal indtaste.

Trin 4

Du bliver også nødt til at angive din e-mail-adresse, så du modtager et brev, der beder dig om at bekræfte din registrering på stedet. Klik derefter på knappen "Registrer", og efter at serveren har kontrolleret, at du har angivet et unikt brugernavn og indtastet den korrekte adgangskode og sikkerhedskode, vil du blive sendt en e-mail til den e-mail-adresse, der er angivet under registreringen, som indeholder yderligere instruktioner.

Trin 5

Gå til din e-mail, brev fra den server, du har registreret dig på. Dette brev indeholder dit brugernavn og din adgangskode til at komme ind på denne server og et link til bekræftelse af registreringen. Følg linket i brevet. Derefter vil du i en ny fane i din browser se hovedsiden på siden og en meddelelse om, at du er registreret med succes på denne server.

Trin 6

Du kan nu logge ind på serveren. For at gøre dette skal du på hovedsiden vælge fanen "Login" og indtaste dit brugernavn og din adgangskode.

Anbefalede: