Sådan Aktiveres En Takst I Megafon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres En Takst I Megafon
Sådan Aktiveres En Takst I Megafon

Video: Sådan Aktiveres En Takst I Megafon

Video: Sådan Aktiveres En Takst I Megafon
Video: МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС / МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ ТАРИФ, МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР 2024, Kan
Anonim

Omkostningerne ved at bruge tjenester fra en mobiloperatør afhænger af, hvor korrekt taksten vælges. Megafon tilbyder sine abonnenter en række takster, men brugeren skal vide, hvordan man skifter fra en takstplan til en anden.

Sådan aktiveres en takst i Megafon
Sådan aktiveres en takst i Megafon

Instruktioner

Trin 1

Det skal huskes, at de takstplaner, Megafon tilbyder sine abonnenter, kan variere i forskellige regioner i landet. Derfor skal du stifte bekendtskab med taksterne direkte på mobiloperatørens kontorer eller på dens regionale websted. For at gå til det regionale Megafon-websted skal du gå til dets centrale ressource. Måske vil du straks blive omdirigeret til det krævede regionale websted med ip-adresse. Hvis dette ikke skete, eller omdirigering viste sig at være forkert, skal du vælge det ønskede område på listen øverst på siden.

Trin 2

Klik på linket "Priser" øverst til venstre på siden. En side med eksisterende takstplaner åbnes. I sin venstre del kan du desuden vælge det takstafsnit, du er interesseret i - for eksempel "For kommunikation med Megafon-abonnenter". Derefter kan du på højre side af siden vælge en hvilken som helst takst, du er interesseret i, og gøre dig bekendt med dens betingelser.

Trin 3

Når du har åbnet oplysningerne om taksten, skal du omhyggeligt studere den. Vær opmærksom på de tjenester, der er tilsluttet som standard - for eksempel "Skift ringetone". Tjenesten er gratis i to uger, derefter opkræves et dagligt gebyr. Efter tilslutning af taksten, glem ikke at slukke for de tjenester, du ikke har brug for.

Trin 4

På siderne med takster i øverste højre hjørne gives information om forbindelsesmetoden. For eksempel for at aktivere taksten "Fremragende" skal du ringe til kommandoen * 168 * 20 # og trykke på opkaldstasten. Glem ikke, at de nøjagtige parametre for kommandoen skal ses på det regionale Megafon-websted.

Trin 5

Hvis du allerede er abonnent på denne operatør og vil skifte til en anden takst, kan dette gøres via "Servicevejledning". Du kan gå ind i tjenesten på Megafon-webstedet, for dette skal du indtaste dit login (dit telefonnummer) og din adgangskode. Hvis du ikke har brugt "Serviceguiden", og du ikke har en adgangskode, skal du hente den ved at sende en gratis kommando * 105 * 00 #. Adgangskoden sendes til din telefon.

Trin 6

Gå ind i "Servicevejledning", vælg afsnittet "Tjenester og takst" - "Skift takstplan". Marker den påkrævede takstplan på listen på den side, der åbnes, og klik på knappen "Bestil". Din takstplan vil blive ændret.

Anbefalede: