Hvad Kan En Megafon-smartphone Baseret På Intel Atom

Hvad Kan En Megafon-smartphone Baseret På Intel Atom
Hvad Kan En Megafon-smartphone Baseret På Intel Atom

Video: Hvad Kan En Megafon-smartphone Baseret På Intel Atom

Video: Hvad Kan En Megafon-smartphone Baseret På Intel Atom
Video: Как войти в личный кабинет МЕГАФОН 2024, Kan
Anonim

Den 22. august frigav MegaFon og verdens førende inden for computerudvikling Intel MegaFon Mint til salg. Det blev den første smartphone i Rusland, der blev udviklet på basis af Intel-teknologier.

Hvad kan en megafon-smartphone baseret på Intel Atom
Hvad kan en megafon-smartphone baseret på Intel Atom

MegaFon Mint-smartphone præsenteres i en tynd mat sort krop og har en berøringsskærm med flydende krystaldisplay. Takket være Toshiba Advanced TN-skærmopløsningen på 1024x600 pixels og en diagonal på 4,03 inches giver enheden en klar og klar visning af ethvert billede.

Smartphone drives af en Intel Atom Z2460-processor og en Intel XMM 6260-platform med understøttelse af Intel hyper-Threading-teknologier. Dette gør det muligt at overføre data med en fremragende hastighed og sikrer høj ydeevne med enhver applikation. Især MegaFon Mint har en 400 MHz GPU og understøtter fuldt ud Full HD-videoformat, hvilket garanterer brugeren en højkvalitetsvideo.

Derudover giver enheden dig mulighed for at tage fotos af høj kvalitet - den er udstyret med et 8 megapixel kamera og har en kontinuerlig tilstandsfunktion, der giver dig mulighed for at tage op til 10 billeder pr. Sekund. Det kan også automatisk fokusere på flere objekter på én gang.

Batteriets kapacitet på denne smartphone er tilstrækkelig til 3 dages aktiv brug. Ét gebyr garanterer 8 timers kontinuerlige opkald, op til 5 timers internetbrug på 3G-netværk og 45 timers musikafspilning.

Derudover har MegaFon Mint-smartphonen en 16 GB flash-hukommelse, mikro-USB, mikro-HDMI-stik og 3,5 mm lydoutput. Enheden understøtter aGPS, NFC-kommunikationsteknologier, WiDi, Wi-Fi 802.11 b / g / n og Bluetooth 2.1. Kassens størrelse er 123x63x11 mm, og vægten er 124 gram.

MegaFon-firmaet vil sælge denne enhed til 17.990 rubler. Det er værd at bemærke, at navnet MegaFon Mint ikke blev givet til smartphonen ved en tilfældighed - ordet "mynte" på engelsk betyder "mynte" eller "friskhed", og for nogle købmænd betyder det "et nyt produkt i perfekt stand". Dette afspejler perfekt den femte lancering af en løsning baseret på Intel-teknologier i verden og den første i Rusland.

Anbefalede: