Sådan Trækkes Et Kort Ud

Indholdsfortegnelse:

Sådan Trækkes Et Kort Ud
Sådan Trækkes Et Kort Ud
Anonim

Når du fjerner et hukommelseskort fra din computer, skal du overveje, om det bare vil skade de filer, der er gemt på kortet, at fjerne det. Hver computer i dag giver sikker fjernelse af enheden, hvilket garanterer en lang levetid for flash-kort og de data, der er gemt på dem

Sådan trækkes et kort ud
Sådan trækkes et kort ud

Nødvendig

Computer, flash-kort

Instruktioner

Trin 1

Uanset hvor dyrt flashkortet du har købt, er dets ressource begrænset. Hver gang du skriver til enheden og sletter visse oplysninger fra den, begrænser du dens arbejdsressource. Over tid bliver ledig diskplads mindre og mindre. Selv et tomt 2 GB flash-kort viser mindre ledig hukommelse efter et stykke tid. Den samme sikkerhed for filer er påvirket af en sådan faktor som korrekt fjernelse af enheden fra USB-porten. Hver gang du trækker flashkortet ud efter brug, opretter du fejl i filerne, der er optaget på enheden, hvilket resulterer i, at korrekt drift af sådanne dokumenter i fremtiden ikke er mulig. For at holde oplysningerne registreret på flashkortet i sin oprindelige form skal du frakoble enheden korrekt fra computeren.

Trin 2

I det øjeblik, hvor flashdrevet er tilsluttet computeren, skal du være opmærksom på genveje, der vises på værktøjslinjen i urområdet. Her vil du se et ikon, der repræsenterer USB-indgangen. Dette er det ikon, du har brug for, når du er færdig med at arbejde med et flashkort. Så når du er færdig med alle handlinger med enheden, skal du ikke trække den ud af pc-porten. Klik på ovenstående genvej med højre museknap, og vent på, at dialogboksen vises. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på "Sikker fjernelse af hardware". Så snart flashdrevet kan fjernes fra USB-porten, underretter computeren dig om dette. Indtil dette øjeblik anbefales det ikke at fjerne USB-flashdrevet.

Anbefalede: