Sådan Tilsluttes En Genius-tablet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Genius-tablet
Sådan Tilsluttes En Genius-tablet

Video: Sådan Tilsluttes En Genius-tablet

Video: Sådan Tilsluttes En Genius-tablet
Video: 07.11.2021 2024, Kan
Anonim

Genius grafiske tabletter giver en bred vifte af kunstneriske muligheder på din computer. Imidlertid kræver tabletten korrekt tilslutning og installation af de nødvendige drivere for, at tabletten fungerer.

Sådan tilsluttes en Genius-tablet
Sådan tilsluttes en Genius-tablet

Instruktioner

Trin 1

Som regel bruges en speciel ledning til at forbinde tablets, inklusive Genius-mærket. Den ene ende af den er allerede knyttet til enheden, den anden har et USB-interface til at oprette forbindelse til en computer. Sæt denne ende af ledningen i det tilsvarende stik på computersystemenheden. Vent, mens systemet registrerer forbindelsen til en ny enhed.

Trin 2

Dernæst skal du installere driverne, så tabletten fungerer. Installationsfilerne findes på den cd, der følger med enheden. Fjern disken, og sæt den i din computers drev. Efter et stykke tid åbnes autorun-vinduet. Vælg det element, der er ansvarligt for installation af driveren. Afhængigt af versionen af Genius-tabletten skal du inden installationen angive nogle data i programvinduet: enhedsmodellen, den anvendte type operativsystem, sproget, om du har brug for at installere yderligere hjælpeprogrammer. Klik derefter på installationsknappen. Vent til slutningen af processen, fjern derefter disken fra computerdrevet, og genstart operativsystemet, så alle ændringer træder i kraft.

Trin 3

Hvis sættet ikke indeholdt en disk med drivere, eller ingen af dem passer, skal du downloade driveren fra producentens officielle hjemmeside. For at gøre dette skal du starte en internetbrowser, indtaste webadressen https://genius.ru i adresselinjen og trykke på Enter-knappen. Vent, indtil hjemmesiden er fuldt indlæst, åbn derefter afsnittet "Teknisk support", vælg derefter "Driver", og vælg derefter kategorien "Grafiktabletter". Vælg den ønskede model i venstre kolonne. I kolonnen "Filer" i tabellen skal du klikke på den ønskede fil til download. Kolonnerne "Beskrivelse", "Version", "Størrelse" og "Dato" hjælper dig med at træffe det rigtige valg. Gem filen på din computers harddisk.

Trin 4

Dobbeltklik på den downloadede fil. Guiden til driverinstallation åbnes. Angiv om nødvendigt de nødvendige oplysninger, og installer driveren. Når processen er afsluttet, skal du genstarte operativsystemet.

Anbefalede: