Sådan Tilsluttes En Antennesplitter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Antennesplitter
Sådan Tilsluttes En Antennesplitter

Video: Sådan Tilsluttes En Antennesplitter

Video: Sådan Tilsluttes En Antennesplitter
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, April
Anonim

Det andet og endda det tredje tv derhjemme er ikke en luksus, men en integreret del af et behageligt liv. Men for at nyde det fuldt ud skal du tilslutte antennesplitteren korrekt.

Sådan tilsluttes en antennesplitter
Sådan tilsluttes en antennesplitter

Nødvendig

  • - antennesplitter;
  • - Tv-kabel
  • - stik;
  • - kniv.

Instruktioner

Trin 1

Vælg det sted, hvor du planlægger at installere antennesplitteren. Marker splitterens og dine tv-modtagers fremtidige placeringer.

Trin 2

Tag et målebånd, og mål afstanden til hvert af de tv, du skal tilslutte. Skriv resultatet ned. Tilføj målingerne. Du har modtaget den samlede kabellængde. Føj til dette nummer et par meter til forsinkelse.

Trin 3

Køb den nødvendige mængde kabel samt alt hvad du har brug for: en splitter, stik (alt efter antallet af tv'er), monteringsbeslag (hvis du skal montere kablet på væggen). Ved køb skal du kontrollere, om splittermøtrikkernes indvendige diameter svarer til kabelens ydre diameter.

Trin 4

Skær kablet i stykker i henhold til dine mål. Brug en skarp kniv til at fjerne den ydre kappe fra enden af kablet. Adskil folieskærmen og fletningen fra midten, og bøj den over den urensede del af kablet. Pas på ikke at skære dem utilsigtet. Fjern også den centrale del af kablet.

Trin 5

Skub splittermøtrikken på enden af kablet. Træk skjoldet og fletningen tilbage. Sæt ledningens midterleder i splitterens stik og stram møtrikken. Gentag disse trin for resten af kabelsektionerne. Fastgør splitteren til den ønskede placering.

Trin 6

Kør hvert stykke kabel til det tv, det er beregnet til. Hvis det er nødvendigt, skal du fastgøre det ved hjælp af købte beslag eller sætte det i fodpanelets kabelkanal.

Trin 7

Sæt stikket i den frie ende af kablet. For at gøre dette skal du forberede kablet som beskrevet ovenfor. Sæt stikket på. Træk skjoldet og fletningen tilbage. Sæt midterledningen i hullet i stikket, og fastgør den med skruen. Krymp fletningen omkring kabelkappen med en kabelbinder. Skru hætten på kroppen. Sæt stikket i TV-antennestikket.

Trin 8

Tænd for alle fjernsyn for at evaluere modtagelseskvaliteten. Hvis det ikke opfylder dine krav, skal du installere en antenneforstærker.

Anbefalede: