Sådan Deaktiveres Beeline-telefonsvarer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Beeline-telefonsvarer
Sådan Deaktiveres Beeline-telefonsvarer

Video: Sådan Deaktiveres Beeline-telefonsvarer

Video: Sådan Deaktiveres Beeline-telefonsvarer
Video: ODDIY TELEVIZORLARGA SMARTFONLARNI EKRANINI ULASHNI O'RGANAMIZ 2021 @SUNSHINE EXPRESS 2024, Kan
Anonim

Vi er vant til at tænke, at vi selv styrer vores udgifter og vælger selv, hvilke indkøb vi skal foretage, og hvilke tjenester vi skal acceptere. Dette er dog ikke altid tilfældet. Nogle mobiloperatører aktiverer tjenester uden at underrette abonnenten. Det er klart, at dette gøres “til fordel for klienten”, men vi vil selv gerne beslutte, hvad der er godt for os, og hvad der ikke er. Deaktivering af telefonsvarer på Beeline er ikke så svært.

Sådan deaktiveres Beeline-telefonsvarer
Sådan deaktiveres Beeline-telefonsvarer

Nødvendig

  • - telefon;
  • - data om sim-kortet.

Instruktioner

Trin 1

Ring til kommandoen "* 110 * 09 #" på telefonen, og tryk på opkaldsknappen. Inden for et par minutter modtager du en besked med en liste over tjenester, der er forbundet med din takst. Undersøg det nøje. Før navnet på tjenesten med et skråstreg angives omkostningerne ved at forbinde tjenesten og abonnementsgebyret for dens brug. Læs omhyggeligt alle punkterne, da de ekstra omkostninger for virksomhedens tjenester kan være angivet med småt.

Trin 2

Ring til kommandoen "* 110 * 010 #" og tryk på opkaldsknappen. Vent på bekræftelse af frakobling af tjenesten, og handl i overensstemmelse med stemmeanvisningerne fra Beeline-robotten. Du kan også ringe til supportnummeret - 0622 og gennemgå hele algoritmen til deaktivering af tjenesten selv eller vente på operatørens svar, der dikterer den nødvendige kode til dig eller accepterer en anmodning om at deaktivere tjenesten.

Trin 3

Kontroller rigtigheden ved at ringe til kommandoen "* 110 * 09 #" på telefonen igen og undersøge listen over tilsluttede tjenester. Hvis du har brug for at oprette forbindelse eller afbryde tjenester, skal du ringe til supportnummeret og følge instruktionerne.

Trin 4

Det er værd at overvåge din egen saldo, tilsluttede tjenester og debitering af midler oftere oftere. Ud over det faktum, at du kan blive offer for cyberkriminelle, kan du miste penge ved en fejl ved operatørens beregninger. Giv dig selv muligheden for at rapportere en fejl eller forkert afskrivning i tide. Du kan også ringe til operatøren på 0611 og spørge en specialmedarbejder i virksomheden om alle tilsluttede tjenester.

Trin 5

På det officielle websted for Beeline-firmaet kan du logge ind via et specielt panel, der giver en komplet liste over alle tilsluttede tjenester på dit nummer. Du kan til enhver tid få specifikke oplysninger om saldoen på din telefon eller kampagner, tjenester, virksomhedsnyheder.

Anbefalede: