Sådan Adskilles Samsung Galaxy

Indholdsfortegnelse:

Sådan Adskilles Samsung Galaxy
Sådan Adskilles Samsung Galaxy

Video: Sådan Adskilles Samsung Galaxy

Video: Sådan Adskilles Samsung Galaxy
Video: Samsung Galaxy Buds+ (Обзор) 2024, Kan
Anonim

Samsung Galaxy har forsøgt at gøre det så svært som muligt at adskille din telefon derhjemme. Men det lykkedes dem ikke at gøre bundkortet helt uden for et spørgende sind.

Sådan adskilles Samsung Galaxy
Sådan adskilles Samsung Galaxy

Nødvendig

Metalspatel (pick kan bruges), skruetrækker, pincet

Instruktioner

Trin 1

Fjern først batteriet fra telefonen. Vælg det ikke med dine negle, fordi Samsung Galaxy-batteriet ikke har det sædvanlige hulhul. Brug en metalspatel.

Trin 2

Skru de 7 skruer ud for at frigøre bagpanelet. Det er bedst at starte med den øverste bolt, der er placeret til venstre for kameraet.

Trin 3

Brug en metalspatel til at lirke bagpanelet let rundt i hele omkredsen. Så bliver det lettere at fjerne det, og du beskadiger ikke sagen.

Trin 4

For at fjerne systemkortet skal du koble alle kabler fra det. Nemlig - koaksialkabel, ørehøjttalerstik, kamerastik, skærm- og sensortilslutning, hjemmeknapstik og bundkortstik. Koaksialkablet er placeret til venstre over batterisporet. Alle andre er yderligere med uret. Bundkortstikket er det sidste til højre for batterisporet.

Trin 5

Skru de to skruer af (den ene til venstre for kameraet, den anden til højre for batteriet), og brug en metalspatel til at lirke lydstyrke- og tænd / sluk-knapperne på telefonen for ikke at beskadige dem. Nu har du frigivet systemkortet, og du kan fjerne det.

Trin 6

For at fjerne frontkameraet skal du først frigøre det fra metalholderpladen. Det er her, en pincet er praktisk.

Trin 7

Samsung Galaxy adskilt! Det er kun at forstå, hvorfor du har brug for at adskille den og genlæse denne artikel fra bunden op for at få alle detaljerne på plads og forbinde stikkene.

Anbefalede: