Sådan Bruges Explay-navigatoren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Explay-navigatoren
Sådan Bruges Explay-navigatoren

Video: Sådan Bruges Explay-navigatoren

Video: Sådan Bruges Explay-navigatoren
Video: Sådan bruger du sundhedskortappen - Borgerservice to go 2024, Kan
Anonim

Explay-navigatorens hovedfunktion er, som enhver navigator, at bestemme den aktuelle placering i det geografiske rum og oprette en rute ved hjælp af et elektronisk kort. Som med ethvert udstyr skal Explay kunne bruge det.

Sådan bruges explay-navigatoren
Sådan bruges explay-navigatoren

Instruktioner

Trin 1

Monter navigatoren, så den ikke forhindrer dit udsyn. Enheden er udstyret med en sammensat sugekopholder, med dens hjælp kan du ændre navigatorens position i tre plan på én gang.

Trin 2

Explay får strøm på to måder: fra en ekstern kilde og fra sit eget batteri. Enheden kan arbejde uden genopladning i op til to timer. Opladning sker fra lysnettet eller bilens cigarettænder, og bilen skal startes, før navigatoren tilsluttes opladeren. Hvis den planlagte tur varer mere end to timer, skal du slutte navigatoren til bilens cigarettænder ved hjælp af det medfølgende kabel.

Trin 3

For at tænde navigatoren skal du holde tænd / sluk-knappen nede i et par sekunder. Det samme skal gøres for at slukke for enheden.

Trin 4

Opret en rute inden kørsel. Navitel Navigator bruges som et navigationssystem, men muligheden for parallel brug af op til tre navigationssystemer realiseres. Det er ret simpelt at indstille et punkt på kortet, alle navne indtastes fra tastaturet ved hjælp af en stylus. Systemet beregner automatisk ruten og viser den på kortet.

Trin 5

Oplysningerne, der vises på displayet, ledsages altid af stemmemeddelelser, som giver dig mulighed for ikke at blive distraheret fra vejkontrollen. Derudover kan Explay-navigatoren bruges til at se fotos og videoer som en lydafspiller og understøtter også e-bogfunktioner.

Trin 6

Enheden har indbygget hukommelse, men den bruges bedst til at gemme systemdata. For at gemme og afspille dine filer (musik, videoer, fotos og tekster) er det bedre at bruge et microSD-hukommelseskort. For at forenkle processen med at overføre filer mellem computeren og navigatoren er et USB-kabel inkluderet i pakken.

Anbefalede: