IPad4 Specifikationer

Indholdsfortegnelse:

IPad4 Specifikationer
IPad4 Specifikationer

Video: IPad4 Specifikationer

Video: IPad4 Specifikationer
Video: Ipad 4 в 2021 году. Приятное, полезное и уже доступное устройство. 2024, Kan
Anonim

Apples iPad 4-tablet blev afsløret i oktober 2012. På tidspunktet for frigivelsen havde enheden de mest kraftfulde funktioner i iPad-opstillingen. Til dato fortsætter frigivelsen af modellen på grund af dens funktionelle funktioner, relativt lave priser og stabilitet i arbejdet.

IPad4 Specifikationer
IPad4 Specifikationer

specifikationer

IPad 4 kører på iOS-operativsystemet. Oprindeligt brugte enheden iOS 6, men i dag frigives tabletten under kontrol af en af de nyeste versioner af iOS 7.1. Enheden drives af Apple A6X-processoren med en urhastighed på 1, 4 MHz og to kerner. A6X fungerer sammen med PowerVR SGX 554 grafik-underprocessoren, som har 4 kerner, til at vise kompleks grafik og køre krævende grafikapplikationer.

Enheden fås i versioner med 16, 32, 64 og 128 GB flashhukommelse, som kan bruges til at gemme film, musik og fotos. Skærmen installeret på enheden har en diagonal på 9,7 tommer med en opløsning på 2048x1536 baseret på en IPS-matrix. Samtidig giver skærmen en pixeltæthed på 264 ppi (prikker pr. Tomme). Enhedens frontkamera har en opløsning på 1,2 MP, mens det bageste kamera kan tage billeder med en opløsning på 5 MP.

Blandt de karakteristiske træk ved tabletten kan vi bemærke tilstedeværelsen af et specielt lavet Lightning-stik i det, der bruges til at erstatte den gamle port fra Apple. Tablet kan også arbejde med 4G-netværk og har et indbygget Wi-Fi-modul. Nogle iPad 4'er frigives uden understøttelse af mobiltelefoner for at reducere tabletens pålydende værdi. IPad leveres også med A-GPS for mere præcis navigation.

Forskelle fra andre iPads

Sammenlignet med iPad 3 har iPad 4 dobbelt så stor grafikydelse, hvilket mærkbart påvirker hastigheden på den grafiske grænseflade og lanceringen af applikationer. Et nyt lynstik er også blevet tilføjet til 4. generations tablet. Et andet vigtigt træk ved den nye model er installationen af et nyt 1, 2 MP frontkamera, som er i stand til at optage video i 720p opløsning. Før det brugte ældre iPads en konventionel VGA-matrix.

IPad 5 (iPad Air) generation, der blev frigivet et år efter iPad 4, er mindre og næsten 30% lettere. Den nyere tabletmodel bruger Apple A7-processor, der kører med en hastighed på 1,4 GHz med understøttelse af 64-bit arkitektur, hvilket giver en håndgribelig ydeevne boost.

Apple bruger M7 som en ekstra underprocessor, der behandler data fra enhedens sensorer, hvilket også forbedrer ydeevnen. Enheden har en ny grafik-underprocessor PowerVR G6430. IPad Air har også stereohøjttalere for bedre lydgengivelse.

Anbefalede: