Sådan Tilsluttes Mikrofonstikket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Mikrofonstikket
Sådan Tilsluttes Mikrofonstikket

Video: Sådan Tilsluttes Mikrofonstikket

Video: Sådan Tilsluttes Mikrofonstikket
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

Computerteknologier er mere og mere inkluderet i en moderne menneskes liv. Dette bruger specielle mikrofoner til at konvertere lyd til et elektrisk signal og afspille det gennem en computer. Næsten alle computere er udstyret med et lydkort med et specielt stik til tilslutning af en mikrofon.

Sådan tilsluttes mikrofonstikket
Sådan tilsluttes mikrofonstikket

Instruktioner

Trin 1

Bestem typen af mikrofon, du vil oprette forbindelse til din computer. Det kan være dynamisk eller kondensator. Dette bestemmer, hvordan mikrofonstikket skal tilsluttes lydkortet.

Trin 2

Tilslut det dynamiske mikrofonstik direkte til mikrofonindgangen på dit lydkort. Denne metode kan imidlertid introducere noget støj, der kan reduceres ved hjælp af mikrofonindgangen på en mixer eller en forforstærker. De er igen forbundet med output til lydindgang på lydkortet.

Trin 3

Kontroller for fantomstrøm på din forforstærker eller miksekonsol. Hvis der er en, tilsluttes kondensatormikrofonens stik til den, som har brug for ekstra strøm. Derefter føres lydsignalet til lydkortets line-in. Hvis sidstnævnte har fantomstrøm, kan mikrofonen tilsluttes direkte.

Trin 4

Tilslut USB-mikrofonen direkte til din computer via USB-bussen. Denne enhed er udstyret med alt, hvad der er nødvendigt til betjening og kræver ikke yderligere adaptere.

Trin 5

Kontroller, om mikrofonen er tilsluttet computeren. Hvis stikket blev indsat korrekt, viser operativsystemet en passende meddelelse om at finde en ny enhed. I dette tilfælde er det nødvendigt at konfigurere mikrofonens funktion. Klik på menuen "Start" nederst til venstre på skrivebordet, og vælg sektionen "Kontrolpanel".

Trin 6

Find ikonet "Lyd- og lydenheder", og dobbeltklik på det med venstre museknap. I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Tale" og klikke på knappen "Lydstyrke". Gå til menuen "Valgmuligheder" - "Egenskaber" og sæt et flueben ud for påskriften "Mikrofon". Derefter skal du gå til afsnittet "Kontroller" og blæse ind i mikrofonen. Hvis indikatoren har ændret position, betyder det, at stikket er tilsluttet korrekt.

Anbefalede: