Sådan Underskriver Du Et Certifikat På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Underskriver Du Et Certifikat På Din Telefon
Sådan Underskriver Du Et Certifikat På Din Telefon

Video: Sådan Underskriver Du Et Certifikat På Din Telefon

Video: Sådan Underskriver Du Et Certifikat På Din Telefon
Video: Hvordan underskriver du din ansættelsesaftale? 2024, Kan
Anonim

Ejere af Nokia-smartphones, der kører på S60-platformen, skal håndtere en situation, hvor installation af nogle applikationer er umulig på grund af en certifikatfejl. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at underskrive programmet med et personligt certifikat. Dette kan gøres ved hjælp af et specielt program.

Sådan underskriver du et certifikat på din telefon
Sådan underskriver du et certifikat på din telefon

Nødvendig

  • - personligt certifikat
  • - FreeSigner-applikation.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du skaffe et personligt certifikat, som du efterfølgende kan underskrive enhver applikation og installere den på din smartphone. For at gøre dette skal du gå til webstedet www.allnokia.ru og i menuen "Tjenester" åbner du afsnittet "Bestil et certifikat"

Trin 2

Indtast IMEI på din telefon i det relevante felt på siden, og klik på knappen "Bestil / tjek". Dit certifikat genereres inden for 48 timer. Det vil være muligt at kontrollere dets beredskab her på samme måde.

Trin 3

Hvis certifikatet er klar, bliver du bedt om at downloade det. Du kan gøre dette direkte gennem din telefons browser. Hvis du downloadede certifikatet til din computer, skal du kopiere det til smartphoneens hukommelse.

Trin 4

Det næste trin er at installere FreeSigner-applikationen. Du kan downloade det gratis på siderne www.symbian-freeware.com, www.symbianfree.ru og andre. Efter download skal du installere programmet. Ansøgningen kræver ikke signering med et certifikat

Trin 5

Start applikationen, vælg kommandoen Indstillinger i menuen Indstillinger. Her kan du foretage alle de nødvendige indstillinger. Vælg Sign cert item, og angiv stien til certifikatfilen, som du tidligere har kopieret til telefonens hukommelse.

Trin 6

Vælg Sign-nøgleelementet, og angiv stien til nøglefilen (du modtog den sammen med certifikatet). Indtast adgangskoden i "Sign key pass": "12345678".

Trin 7

Som standard placeres den underskrevne applikation i den mappe, hvor den originale programfil er placeret. Hvis du vil angive en anden sti, skal du vælge emnet Output-katalog og vælge en ny mappe.

Trin 8

Gå tilbage til programmets hovedmenu, og vælg kommandoen Tilføj opgave. Filadministratoren åbnes, som du kan finde filen til den applikation, som du skal underskrive med certifikatet. Find og fremhæv det.

Trin 9

Klik på menuen Indstillinger, og vælg kommandoen Sign sis. Tryk nu på Valg igen, og vælg Gå! Filen underskrives. Nu kan den nye fil (ordet Signed føjes til navnet) åbnes og installeres.

Anbefalede: