Sådan Blinker Mobiltelefoner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blinker Mobiltelefoner
Sådan Blinker Mobiltelefoner

Video: Sådan Blinker Mobiltelefoner

Video: Sådan Blinker Mobiltelefoner
Video: Радиоактивные наклейки на телефон .Привет из Китая. 2024, April
Anonim

Det er undertiden nødvendigt at genblinke telefonen, hvis du vil slippe af med alle de oplysninger, der findes på din telefon og kun efterlader firmwaren, eller hvis du vil russificere telefonen. Det kan også være nødvendigt at blinke, hvis du vil erstatte den gamle med en mere stabil. Under alle omstændigheder skal du følge et par trin for at genskabe din telefon.

Sådan blinker mobiltelefoner
Sådan blinker mobiltelefoner

Instruktioner

Trin 1

Kontroller for datakabel og driver disk. Hvis du ikke har dem i pakken, skal du købe et datakabel, der passer til din telefon, og downloade de nødvendige drivere fra Internettet. Pas også på programmet til synkronisering, blinker på forhånd samt direkte om firmwaren, som du planlægger at uploade til din telefon. Det er bedst, hvis det er en fabriksoriginal firmware.

Trin 2

Installer drivere og synkroniser din telefon med din computer ved hjælp af et datakabel og synkroniseringssoftware. Sørg for, at computeren "ser" din telefon, og fortsæt derefter med at blinke.

Trin 3

Følg alle instruktioner i readme-filen nøje. For at beskytte dig selv er det tilrådeligt at gemme den gamle firmwareversion på din computer, før du blinker, hvis du laver fejl, eller firmwaren ikke passer perfekt til din telefon. Under blinkning kan din telefon muligvis tændes og slukkes flere gange. Afbryd ikke forbindelsen, før den blinker.

Anbefalede: