Sådan Oprettes Sirius

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Sirius
Sådan Oprettes Sirius

Video: Sådan Oprettes Sirius

Video: Sådan Oprettes Sirius
Video: BMW E39 SIRIUS XM, AUX Input, BM53 Radio Retrofit DIY 2024, Kan
Anonim

Når du installerer en parabolantenne alene, står mange over for problemet med at indstille signalet til Sirius-satellitten. Denne satellit sender kanaler bestemt til de skandinaviske og baltiske lande. For at få et pålideligt signal skal du kende dets position i kredsløb og vælge den rigtige antennstørrelse.

Sådan oprettes Sirius
Sådan oprettes Sirius

Instruktioner

Trin 1

Køb alle nødvendige dele til installation af en parabol: en parabol, en konverter, en satellitmodtager, et forbindelseskabel og andre små fastgørelseselementer. For at få et optimalt signal fra Sirius-satellitten skal du hente en skål med en diameter på 1,2 m.

Trin 2

Installer et vægbeslag til parabolstrukturen. Det skal være lodret og stabilt nok. Saml parabolantenne, og fastgør konverteren i midten af buen. Det skal drejes mod Sirius-satellitten. Det er placeret i 5 grader østlig længde.

Trin 3

For at bestemme dette kan du bruge et kompas eller en særlig enhed til at bestemme placeringen af satellitter. Når konverteren er installeret i den ønskede position, skal alle elementerne i parabolantenne strammes fast, så positionen ikke kommer på afveje i tilfælde af kraftig vind eller andre handlinger. Før forbindelsesledningerne.

Trin 4

Tilslut kablet fra konverteren til indgang 1 på DiSEqC-kontakten for at indstille signalet til Sirius-satellitten. Fra output af denne switch skal du føre et kabel til modtagerens input. Derefter skal du indstille udstyret til den ønskede satellit. For at gøre dette skal du slutte modtageren til dit tv og tænde for begge enheder.

Trin 5

Gå til hovedmenuen med satellit-tunerindstillinger. Gå til antenneinstallationstilstand, og vælg Manuel søgning. Indstil frekvensen til 11.766 GHz, markér den vandrette polarisering med bogstavet H (latin), og indstil strømningshastigheden til 27500 SR.

Trin 6

Anbring parabolantennen i lodret position. Fra dette tidspunkt skal du udføre opsætningstrinnene sammen. En person vender skålen, og den anden overvåger kvaliteten af satellitsignalet. Det er nødvendigt at fokusere på indikatorer som styrke og kvalitet. Nå den maksimale signalværdi, og gå til "Scan" -tilstand. Hvis Sirius-satellitopsætningen er vellykket, vises den tilsvarende kanalliste.

Anbefalede: