Sådan Fastgøres Et Beskyttende Glas På En Smartphone-skærm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fastgøres Et Beskyttende Glas På En Smartphone-skærm
Sådan Fastgøres Et Beskyttende Glas På En Smartphone-skærm

Video: Sådan Fastgøres Et Beskyttende Glas På En Smartphone-skærm

Video: Sådan Fastgøres Et Beskyttende Glas På En Smartphone-skærm
Video: How to install ANY screen protector PERFECTLY - 10 steps ( plus 3 Pro-Tips) 2024, Kan
Anonim

Sikkerhedsglas har mange fordele i forhold til skærmbeskyttere. Blandt disse fordele er den lette limning.

Sådan fastgøres et beskyttende glas på en smartphone-skærm
Sådan fastgøres et beskyttende glas på en smartphone-skærm

På trods af at du ikke behøver at ansætte en specialist til at installere et beskyttende glas på en smartphone-skærm, skal du huske nogle finesser, når du udfører dette arbejde, uden hvilken det ikke bliver kronet med succes.

korrekt valgt glas (ikke kun i størrelse, men også i egenskaber) beskytter smartphone-skærmen mod tilstrækkelig betydelig mekanisk belastning. Desuden knuses selve glasset ikke, når det knuses, hvilket reducerer risikoen for personskade for ejeren af telefonen. Desuden gør glassets oleofobe egenskaber det lettere at bruge en smartphone (fingeraftryk er næsten usynlige på sådanne briller).

Sådan fastgøres beskyttelsesglasset:

1. Åbn emballagen med beskyttelsesglas. Bemærk, at hvis sættet ikke indeholder en særlig vådserviet til rengøring af smartphone-skærmen, bliver du nødt til at købe det yderligere, før du udfører følgende trin. Du kan også bruge en mikrofiberklud til at rense telefonens skærm.

Det er ikke nødvendigt at købe en mikrofiberklud fra en butik, der sælger smartphones og anden elektronik, da priserne for denne type produkt normalt er for dyre. Bare gå til enhver hardware butik.

2. Inden du limer glasset, skal du rengøre smartphone-skærmen grundigt for snavs, fingeraftryk, støv. Dette skal gøres med en mikrofiberklud og en speciel klud gennemblødt i alkohol.

3. Fjern filmen fra beskyttelsesglasset. Placer glasset på smartphone-skærmen, så placeringen af slots i glasset falder sammen med højttalerens, kameraets, knapens position.

4. Tryk på midten af glasset, og kraften til gensidig tiltrækning af overflademolekylerne vil gøre resten for dig. Glas monteret!

Hvis du efter installation af glasset ser et støv eller et hår, der ved et uheld er fanget mellem beskyttelsesglas og smartphone-skærmen, skal du ikke forsøge at løfte kanten af glasset for at trække snavs ud, da chancen for succes en operation er lille.

Anbefalede: