Sådan Oprettes Stemmekommunikation

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Stemmekommunikation
Sådan Oprettes Stemmekommunikation

Video: Sådan Oprettes Stemmekommunikation

Video: Sådan Oprettes Stemmekommunikation
Video: Sådan sætter du lyskæden op 2024, April
Anonim

Stemmekommunikation gør elektroniske spil mere effektive og interessante. For at konfigurere det skal du have et lydkort på din computer, ekstra software, et headset (hovedtelefoner og en mikrofon). Hvis du ikke har en mikrofon, skal du stadig oprette en stemmeforbindelse - du vil høre andre, og dette vil tilføje spænding til spillet.

Sådan oprettes stemmekommunikation
Sådan oprettes stemmekommunikation

Instruktioner

Trin 1

Til stemmekommunikation i spillet kan du bruge TeamSpeak-programmet. Dette er faktisk en netværkstelefon, men på grund af dens stabilitet kræves der mindst mulige ressourcer og minimum TS. Installer TeamSpeak-programmet og programrettelsen til det. Kopier begge disse filer til rodmappen til TeamSpeak-programmet (C: Program FilesTeamSpeak Client). Tillad, at systemet overskriver eksisterende filer. Når du har gennemført disse trin, installerer du programmet til stemmekommunikation. Tilpas det.

Trin 2

Kør programmet. For at gøre dette skal du klikke på Forbindelse og derefter Loop Back Test. I denne tilstand forbinder TS sig som det var, og du vil lytte til dig selv, men med en vis forsinkelse. Denne tilstand er praktisk til indstillinger. Klik derefter på fanen Indstillinger.

Trin 3

Deaktiver stemmeaktivering (dette er stemmeaktivering), og tildel en knap, når du klikker på, som du vil overføre. Flyt afkrydsningsfeltet fra stemmeaktivering til kommandoen Push-tast, og tryk derefter på Set-tasten eller en hvilken som helst anden praktisk knap, som du ikke bruger i spillet (for eksempel D-knappen). Tryk på D-knappen og sig noget ind i mikrofonen. Som svar skal du høre din egen stemme.

Trin 4

Juster derefter lyden efter eget valg. Du kan markere afkrydsningsfeltet Voice Normalization, og skyderen for Send indstillinger kan indstilles til 3. position til venstre, og Outputindstillinger kan indstilles til 7. position til højre. Alle disse indstillinger afhænger af dine hovedtelefoner og mikrofon. Brug ikke desktophøjttalere og en separat mikrofon, fordi der under en samtale vil være fremmede lyde og ekko, hvilket ikke er meget praktisk.

Trin 5

Opret forbindelse til serveren. For at gøre dette skal du klikke på Forbindelse og derefter kommandoen Opret forbindelse til server. Indtast dit kaldenavn i dialogboksen i feltet Player Name. Det er bedre at bruge kaldenavnet det samme som i spillet.

Trin 6

I feltet Server skal du indtaste 83.102.237.229 eller ts.corbina.net, adgangskoden til at logge ind på serveren er 1. Klik derefter på Connect-kommandoen, og du skal oprette forbindelse til serveren. Opret forbindelse til det rum, hvor du vil chatte. For at gøre dette skal du klikke på de lokaler, der tilbydes.

Anbefalede: