Sådan Installeres Plasma

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Plasma
Sådan Installeres Plasma

Video: Sådan Installeres Plasma

Video: Sådan Installeres Plasma
Video: EDON CUT 60 D !!! Плазма на 220В 2024, April
Anonim

Plasma- og LCD-tv bliver mere og mere populære. Kunderne tiltrækkes af det slanke design, avancerede funktioner og forbedret billedkvalitet.

Sådan installeres plasma
Sådan installeres plasma

Nødvendig

  • - Vægmonteringssæt;
  • - skruetrækker
  • - assistent.

Instruktioner

Trin 1

Vælg et sted at installere tv'et på. Det er vigtigt, at du har en stikkontakt og et kabelstik i nærheden. Derudover kræves lav luftfugtighed og mangel på direkte sollys. Overvej også synsvinklen, når plasmaet installeres, så gæster og familiemedlemmer kan se skærmen fra forskellige steder.

Trin 2

Installer dit tv. For at gøre dette skal du bruge et stativ (følger med dit tv) eller et vægmonteringssæt (sælges normalt separat). Følg producentens anvisninger for at installere stativet. De fleste af dem fastgøres let til bunden eller bagsiden af tv'et, og der kræves ingen værktøjer. Anbring tv'et på en skænk, et bord eller en hylde.

Trin 3

Du kan også montere tv'et på væggen. Vægmonteringssæt leveres med de nødvendige skruer og monteringshardware. Når du har monteret holderen mod væggen, skal du markere hullerne til hullerne med en blyant. Bor huller på hvert markeret sted ved hjælp af den borestørrelse, der anbefales i monteringsvejledningen til sættet. Fastgør derefter holderen på væggen, og sæt boltene i de borede huller. Brug en skruetrækker til at stramme dem.

Trin 4

Tilslut kabler til eksterne enheder til tv'et ved hjælp af farveskemaer og typer. Tilslut f.eks. A / V-kablerne til de relevante A / V-stik på dit tv. Tilslut HDMI-kabel til HDMI-slot og koaksialkabel til koaksialport. Tilslut derefter tv'et og eksterne enheder, sæt dem i en stikkontakt.

Trin 5

Opsæt dit plasma-tv. For at gøre dette skal du tænde den og vælge knappen "Menu" eller "Install". Gennemgå hver mulighed og tilpas efter dine præferencer. Sørg for at justere indstillinger som lysstyrke, kontrast, farve, billedstørrelse, tid, dato og inputkilde.

Trin 6

Kontroller, at alle enheder, der er tilsluttet tv'et, er korrekt installeret. Sørg også for, at alle kabel-tv, parabol eller antennekanaler er tilgængelige.

Anbefalede: