Sådan Vælger Du Et Tv Til Køkkenet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Et Tv Til Køkkenet
Sådan Vælger Du Et Tv Til Køkkenet

Video: Sådan Vælger Du Et Tv Til Køkkenet

Video: Sådan Vælger Du Et Tv Til Køkkenet
Video: Sådan vælger du farvetemperatur, når du skifter til led 2024, Kan
Anonim

Den brede vifte af moderne tv'er gør det kun svært at vælge den rigtige model. Heldigvis er det ikke svært at vælge et tv til dit køkken, hvis du er opmærksom på visse detaljer.

Sådan vælger du et tv til køkkenet
Sådan vælger du et tv til køkkenet

Instruktioner

Trin 1

Beslut dig for størrelsen på din køkken-tv-skærm. I dette tilfælde afhænger det hele af dine personlige præferencer og tilgængeligheden af ledig plads til installation af tv'et. Bemærk, at den optimale synsafstand er cirka to diagonaler. Hvis tv'et er placeret en og en halv meter fra seeren, skal skærmens diagonal være 26-29 tommer. For et relativt lille køkken er 24-tommers skærme ideelle. Tv med en sådan diagonal optager lidt plads og kan placeres i næsten ethvert hjørne af rummet.

Trin 2

Beslut, hvor nøjagtigt fjernsynet skal være. Ofte hænges køkken-tv på parenteser. Denne mulighed bruges til at spare plads på bordene. Drejebeslaget giver dig mulighed for at se dine yndlingsprogrammer næsten hvor som helst i køkkenet. Bemærk, at ikke alle LCD-tv-modeller, der er mindre end 32 tommer, har monteringshuller til beslag. Hvis du bruger en fast montering, skal du sørge for at vælge et tv med en bred synsvinkel (over 160 grader). Ellers vil billedet være meget forvrænget, når du ser tv, selv fra en lille vinkel.

Trin 3

Tjek de ekstra funktioner på det tv, du har købt. Tilstedeværelsen af støtte til 3D-billeder i dette tilfælde kan betragtes som en unødvendig luksus. Næsten alle moderne LCD-tv giver dig mulighed for at køre videoer fra flashdrev. Hvis du absolut ikke har brug for denne funktion, skal du vælge modellen fra tidligere år. Deres pris er som regel lavere end moderne kolleger.

Trin 4

For nylig er Smart-TV-funktionen blevet meget populær. Det er op til dig personligt, om denne mulighed er nødvendig. De åbenlyse fordele inkluderer muligheden for at køre film eller tv-shows online. Desværre, hvis tv'et ikke har en indbygget Wi-Fi-modtager, skal du trække LAN-kablet fra routeren til tv'et. At købe et Wi-Fi-tv eller købe en ekstra adapter hjælper dig med at undgå rod i ledninger.

Trin 5

Vær opmærksom på udseendet af den valgte tv-model. I dette tilfælde taler vi ikke kun om farveskemaet. Praksis viser, at køkken-tv-skærme ofte er meget snavset. Nogle producenter udstyrer tv med en lille diagonal med beskyttelsesglas. Denne teknologi letter i høj grad plejen af skærmen og giver dig mulighed for at forlænge dit tvs levetid.

Trin 6

Kontroller muligheden for at modtage digitale kanaler, hvis du planlægger at forbinde en passende antenne til tv'et. DVB-T2-standarden understøttes ikke af alle moderne modeller. For at gøre det nemmere at se kabel-tv kan du bruge et tv med en smart card slot og et DVB-S2-stik.

Anbefalede: