Sådan Tilsluttes Akustik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Akustik
Sådan Tilsluttes Akustik

Video: Sådan Tilsluttes Akustik

Video: Sådan Tilsluttes Akustik
Video: Колонки SVEN MS-2100, Обзор и отзыв, опыт использования более 3-х лет. Хорошие колонки к телевизору. 2024, April
Anonim

Et højttalersystem af høj kvalitet, der er tilsluttet en computer, kan ikke kun give dig fornøjelsen at lytte til musik, men også surroundlyd og højkvalitetslyd i forskellige spil såvel som når du ser film. Mange mennesker er ikke tilfredse med almindelige computerhøjttalere, og ofte vil computerejere forbedre deres lydudstyr. I denne artikel lærer du, hvordan du forbinder passiv akustik til en computer ved hjælp af en modtagerforstærker med RCA-stik og 5.0-højttalere.

Sådan tilsluttes akustik
Sådan tilsluttes akustik

Instruktioner

Trin 1

Din modtager skal have mindst 5 analoge RCA-indgange. Placer modtageren og højttalerne i det rigtige skema omkring computeren, og tilslut derefter modtageren til akustikken gennem de tilsvarende stik på bagpanelet.

Trin 2

Først efter at højttalerne er tilsluttet modtageren, kan den sluttes til computersystemenheden.

Trin 3

Bland ikke stikkene ved tilslutning - husk i hvilket stik kablerne fra bestemte højttalere er placeret. Sæt subwooferen i det gule stik på bagsiden af din computer.

Trin 4

I lydindstillingerne på lydkortet skal du angive, at du vil slutte en outputenhed til centerkanalen (subwoofer) ved at markere det gule stik. Hvis du tager fejl, kan du til enhver tid bytte centerkanal og bas.

Trin 5

Yderligere to kabler på bagsiden af systemenheden skal sættes i line-in og mikrofon-in.

Trin 6

Hvis din modtager har en analog indgang og et signaludgang til en subwoofer, kan du slutte en passiv subwoofer til den, men hvis du ikke har en subwoofer, kan du undvære den ved kun at bruge modtageren og højttalerne i systemet. Subwooferen kan ikke kun være passiv, men også aktiv - drevet fra lysnettet.

Trin 7

Hvis du vil tilslutte aktiv, ikke passiv, akustik uden brug af en modtagerforstærker, skal du bruge en aktiv subwoofer med en signalforstærker og kabelstik, der allerede er installeret inde i den. Alle højttalere er tilsluttet subwooferstikkene på bagpanelet, og subwooferen er allerede tilsluttet computeren.

Anbefalede: