Sådan Vælges Et Eksternt Batteri Power Bank Til Din Telefon

Sådan Vælges Et Eksternt Batteri Power Bank Til Din Telefon
Sådan Vælges Et Eksternt Batteri Power Bank Til Din Telefon

Video: Sådan Vælges Et Eksternt Batteri Power Bank Til Din Telefon

Video: Sådan Vælges Et Eksternt Batteri Power Bank Til Din Telefon
Video: Power bank TOMO на 4х18650 2024, April
Anonim

Telefoner, tablets, bærbare computere og andre nyttige elektroniske gadgets er blevet en del af vores daglige liv. Takket være praktiske applikationer letter de på den ene side vores eksistens og kommunikation med verden seriøst. Men på den anden side er vores liv også kompliceret af dem. Takket være enheder holder vi konstant kontakt via sociale netværk, instant messengers og internettet. Derudover skal du nøje overvåge gadgeten: ikke miste den, beskyt den mod vira, vand, støv, overophedning og sørg for at oplade den regelmæssigt.

Eksternt batteri til telefon
Eksternt batteri til telefon

Moderne enheder med en rig "udfyldning" i form af kørende applikationer aflades meget hurtigt. Desværre er det ikke altid muligt at finde en gratis stikkontakt, især når man rejser. For at eliminere ubehagelige situationer er det bedre at købe en bærbar oplader som Power Bank på forhånd.

Kriterier for valg af batteri

Hvad er de tekniske egenskaber ved Power Bank-enheden, du skal være opmærksom på? Se på følgende grundlæggende parametre:

1. Kapacitet;

2. Strømstyrke;

3. Antal USB-porte;

4. Vægt.

Ekstern batterikapacitet udtrykkes i milliamper per time, mærket som mAh. Hvad skal denne indikator være lig med? Undersøg omhyggeligt egenskaberne ved dine gadgets, især hvis du køber et bærbart batteri til din telefon, skal du kontrollere, hvad kapaciteten er på telefonens "native" batteri. Eksperter anbefaler at købe en bærbar enhed med et volumen, der er næsten 2,5-3 gange parameteren for den enhed, der oplades. For eksempel, hvis din telefon har et forbrug på 1500 mAh, er det for en sådan gadget bedre at tage et batteri på mindst 3500-4000 mAh. Et så stort område er forbundet med det faktum, at producenten ofte angiver batteriets nominelle, men ikke den faktiske kapacitet.

Derudover skal du, når du vælger, fokusere på den type gadget, som du har brug for et eksternt batteri til. Så minimumskravene (du kan oplade enheden mindst en gang) til en smartphone er et batteri på mindst 2500 mAh til en almindelig tablet - 5000 mAh.

Power Bankens spænding eller strømstyrke er normalt standard og er 1-2 ampere og er markeret med bogstavet "A". Kravene til energilagring kan også læses i beskrivelserne til gadgeten (smartphone, tablet, bærbar computer). Hvis du planlægger at oplade to enheder på samme tid eller har brug for opladning til stort udstyr, skal du vælge et 2A bærbart drev med flere USB-porte, herunder mini-USB. Normalt er indgangene universelle og egnede til alle enheder. Den enkleste Power Bank-model, som er nok til at genoplade en smartphone eller telefon, har 1 USB-indgang ved 1A.

Med hensyn til dækningens vægt og materiale har drevets standardmodel en vægt på 250-300 gram og et stilfuldt plastikhus. Men hvis producenten angiver en lavere vægt, skal du være opmærksom på, hvor meget dette svarer til sandheden, da det muligvis ikke tager højde for enhedens vægt som helhed. Hvor opladet selve Power Bank er kan estimeres ved at se på lysdioderne. En fuldt opladet bærbar enhed er kendetegnet ved solide lysdioder.

Anbefalede: