Sådan Vælger Du Diagonalen På Dit Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Diagonalen På Dit Tv
Sådan Vælger Du Diagonalen På Dit Tv

Video: Sådan Vælger Du Diagonalen På Dit Tv

Video: Sådan Vælger Du Diagonalen På Dit Tv
Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2024, Kan
Anonim

Tiden står ikke stille, og hvert år overrasker de nyeste teknologier os med deres nyheder. Dette gælder også for fjernsyn. Hver familie, uanset indkomst og social status, har et tv-apparat og normalt mere end en. Og det er allerede umuligt at forestille sig dit liv uden denne magiske "kasse med trubadurer". Men dagene med store, tunge tv'er er forbi. En ny æra er ankommet - tiden for fladskærms-LCD-tv med enorme skærme. Hvis du ikke ved, hvordan du vælger den rigtige tv-diagonal, så hjælper vi dig med dette.

Sådan vælger du diagonalen på dit tv
Sådan vælger du diagonalen på dit tv

Nødvendig

Penge til at købe et tv og noget kendskab til ergonomi

Instruktioner

Trin 1

Først skal du beslutte, hvilket tv du vil købe. Det er sikrere at købe udstyr fra japanske mærker, da de har bevist sig på markedet fra den bedste side.

Trin 2

Beslut derefter et sted i lejligheden, hvor det nye tv skal stå. Dette er et meget vigtigt punkt, så tag det alvorligt. Hvis du vil placere dit tv i et køkken eller ethvert rum op til otte kvadratmeter, er en 19-tommer eller 22-tommer LCD-skærm perfekt til dig.

Trin 3

Se tv skal udføres i en afstand på mere end en og en halv meter fra skærmen. Billedkvaliteten på et tv afhænger af skærmopløsningen målt i pixels. For tv'er med en diagonal på 19 og 22 tommer er opløsningen 800? 600 eller 640? 480 pixels. Generelt gælder det, at jo højere skærmopløsningen er, jo bedre er billedkvaliteten.

Trin 4

Hvis du har brug for et tv i et rum større end 10 kvadratmeter, anbefaler vi en diagonal på 26 til 37 tommer. Disse fjernsyn har et stort antal forskellige funktioner og er også perfekte til at se dvd-film i høj kvalitet, kabel- og satellit-tv-udsendelser i digitalt format.

Anbefalede: