Sådan Tilsluttes Dvb Til Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Dvb Til Tv
Sådan Tilsluttes Dvb Til Tv

Video: Sådan Tilsluttes Dvb Til Tv

Video: Sådan Tilsluttes Dvb Til Tv
Video: Как сделать Антенну DVB T2 / Антенна T2 своими руками / Antenna DVB-T2 for digital TV / #т2 2024, Marts
Anonim

Fjernsyn er blevet et almindeligt fænomen i vores liv i lang tid. For at forbedre kvaliteten af tv-udsendelser underskrev den russiske regering et dekret om overgangen til 2015 til et nyt internationalt format - DVB. Men for overgangen til en ny standard er der brug for nyt specielt udstyr - en digital modtager.

Sådan tilsluttes dvb til tv
Sådan tilsluttes dvb til tv

Nødvendig

Lavfrekvent scartkabel, tv-kabel eller klokkekabel

Instruktioner

Trin 1

Der er flere måder at forbinde dit tv og din DVB-boks på.

Forbindelsen kan foretages med et lavfrekvent scart-kabel. Det ligner et rektangulært stik med mange terminaler. Tilslut digitalboxen med dette kabel til tv'ets indgangsstik. Derefter skal tv-antennen forbindes til indgangsstikket på set-top boksen (RF-IN).

Tilslut set-top-boksens (VCR) bogstaverede output til VCR'en for lydsignal. Brug det andet skart-kabelstik til at forbinde set-top-boksen og tv'et. Dette afslutter forbindelsen.

Trin 2

Hvis en af dine enheder ikke har et andet sådant "skart" -stik, oprettes forbindelsen i dette tilfælde med et højfrekvent tv-kabel. Det ligner et rundt stik med en diameter på ca. 1 centimeter.

Trin 3

Der er også en kabelforbindelse med klokke-type stik. Dette kabel har to eller tre farvede stik i enderne - rød, hvid og gul. Farverne varierer. Du skal bruge 2 datakabler. Trin for trin, i henhold til farverne på stikkene, tilsluttes tv'et og set-top-boksen. Tilslut lydindgangen til lydmodtageren, dvs. til set-top-boksen, lydoutput til tv'et.

Trin 4

Hvis du planlægger at fremføre lyd gennem et lydsystem, skal du slutte lydudgangen til højttalerne i overensstemmelse med instruktionerne for dem.

Gentag denne procedure for et kabel med videoindgang og -udgang. Indgang, dvs. hvorfra vi får signalet - til set-top boksen, output - til tv'et.

Trin 5

Yderligere, uanset forbindelsesmetoderne, er alle dine handlinger de samme:

- tilslut strømadapteren til set-top boksen;

- tænd for modtageren og tænd for tv'et.

- på TV'et skal du bruge fjernbetjeningen til at vælge AV-indgangen, som antennen er tilsluttet.

Anbefalede: