Sådan Tilsluttes Icq Til Din Telefon Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Icq Til Din Telefon Gratis
Sådan Tilsluttes Icq Til Din Telefon Gratis

Video: Sådan Tilsluttes Icq Til Din Telefon Gratis

Video: Sådan Tilsluttes Icq Til Din Telefon Gratis
Video: Uttaran | उतरन | Ep. 161 | Veer And Ichha Are Engaged | वीर-इच्छा की सगाई हुई 2024, Kan
Anonim

I dag kan du bo hos dine ICQ-venner hvor som helst, uanset hvor du er. Denne mulighed gives til brugere af "mobil ICQ" - en ICQ-klient designet specielt til mobiltelefoner. Det er bemærkelsesværdigt, at du kan bruge programmet gratis.

Sådan tilsluttes icq til din telefon gratis
Sådan tilsluttes icq til din telefon gratis

Nødvendig

Computer, telefon, internetadgang, datakabel til telefonen

Instruktioner

Trin 1

Inden du kan nyde at kommunikere med venner i ICQ via en mobiltelefon, skal du downloade programmet og installere det på din mobiltelefon. Alt hvad du behøver er en computer med internetadgang, og dette gøres som følger.

Trin 2

Åbn hovedsiden i den søgemaskine, der passer bedst til dig. I feltet til indtastning af anmodningen skal du registrere følgende sætning: "download icq til mobil" eller "download icq på telefonen". Søgemaskinen giver dig mange muligheder for websteder, der giver dig mulighed for at downloade ICQ til din computer. Vælg den mest attraktive ressource for dig selv, og download icq-klienten til mobil på din pc.

Trin 3

Slut din telefon til din computer med et datakabel (USB-kabel). Det skal straks bemærkes, at der skal installeres et program på din pc, der giver dig mulighed for at arbejde med telefonen via USB-grænsefladen. Hvis ikke, kan du installere dette program fra den relevante disk. Selve disken leveres som standard med mobiltelefonen. For at slutte din telefon til din pc skal du slutte den ene ende af kablet til en USB-port og tilslutte den anden til det tilsvarende stik på din telefon.

Trin 4

Så snart programmet genkender telefonen, skal du åbne mappen med de applikationer, der er installeret på enheden. Installer ICQ-programmet, og afbryd derefter forbindelsen til computeren. For at bruge det installerede program skal du aktivere internetforbindelsen på din telefon og logge på programmet ved at indtaste brugerdata i de relevante felter.

Anbefalede: