Sådan Sendes Mms Til MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sendes Mms Til MTS
Sådan Sendes Mms Til MTS

Video: Sådan Sendes Mms Til MTS

Video: Sådan Sendes Mms Til MTS
Video: ПОДКЛЮЧЕНИЕ К CAN ШИНЕ СЕНСОРНОЙ ММС ЛАДА ВЕСТА. 2024, April
Anonim

MMS-tjenesten giver dig mulighed for at sende til samtalepartneren ikke kun en tekstbesked, men også forskellige billeder, musik og en stor mængde tekst. Der er mange måder, både betalte og gratis, at sende MMS til MTS, du skal bare vælge den mest bekvemme.

Sådan sendes mms til MTS
Sådan sendes mms til MTS

Nødvendig

  • - telefon;
  • - computer;
  • - Internetadgang.

Instruktioner

Trin 1

Send MMS til MTS via telefon. For at gøre dette skal du konfigurere adgang til Internettet og MMS-tjenesten på din mobiltelefon. For at gøre dette skal du ringe til 111 og følge instruktionerne i stemmemeddelelsen. Gå til sektionen "Tjenester", vælg "MMS" og angiv din telefonmodel. Derefter kommer en servicemeddelelse med de indstillinger, der skal gemmes.

Trin 2

For at gøre dette skal du blot klikke på den relevante knap. Konfigurer internettet eller WAP på en lignende måde. Find derefter funktionen "Opret MMS" på din telefon. Form en besked, og klik derefter på "Send", og vælg nummeret på mobiloperatøren "MTS". Hvis du ofte bruger MMS-tjenesten, kan du kontakte operatøren og forbinde specielle pakker til disse meddelelser til din takstplan, hvilket reducerer dine omkostninger betydeligt.

Trin 3

Brug den specielle formular til at sende MMS gratis på MTS-webstedet. For russiske abonnenter skal du følge linket https://sendmms.ssl.mts.ru/, og for indbyggere i Ukraine skal du følge linket https://mms.mts.com.ua/?l=ru. Vælg derefter meddelelsens titel, indtast teksten, vedhæft den foreslåede, eller upload din mediefil.

Trin 4

Derefter skal du indtaste modtagerens og afsenderens telefonnummer og klikke på "Næste". Du modtager en SMS-besked med en bekræftelseskode på din telefon, som skal indtastes i det relevante felt. Klik på knappen "Send". MTS Ukraine-abonnenter kan sende beskeder anonymt, men på samme tid kun 10 MMS fra en IP-adresse om dagen.

Trin 5

Download på MTS-webstedet på linket https://www.mts.ru/messaging/mms/performance_mms/pcm/ softwaren til tjenesten “SMS / MMS fra pc”. Installer det på din pc og integrer det med dit telefonnummer. Start funktionen "Send MMS", skriv en besked, og angiv korrespondentens MTS-nummer. Omkostningerne ved tjenesten afhænger af takstpakken.

Anbefalede: