Sådan Afslutter Du DFU-tilstand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afslutter Du DFU-tilstand
Sådan Afslutter Du DFU-tilstand

Video: Sådan Afslutter Du DFU-tilstand

Video: Sådan Afslutter Du DFU-tilstand
Video: Переход в DFU Mode (Русский) 2024, Marts
Anonim

Metoden til at afslutte DFU-tilstand på i-enheder bestemmes af, hvordan enheden blev indsat i den og tilstedeværelsen af en jailbreak. Normalt er standardmetoden tilstrækkelig, men i nogle tilfælde kan det være nødvendigt med yderligere software.

Sådan afslutter du DFU-tilstand
Sådan afslutter du DFU-tilstand

Instruktioner

Trin 1

Download og installer en speciel applikation iREB på din computer designet til at udføre operationen af blinkende jailbroken enheder. Start applikationen, og angiv din i-enhed i hovedprogramvinduet. Gå til fanen Recovery Loop Fixer / SHSH Blobs Grabber, og klik på knappen Set Auto-Boot True. Denne handling tager enheden ud af DFU-tilstand.

Trin 2

Bemærk, at brugen af iREB-applikationen kun er underforstået på enheder med jailbreak og kan ikke bruges, hvis der er en officiel firmware!

Trin 3

For at afslutte DFU-tilstand ved hjælp af standardmetoden skal du trykke på tænd / sluk-knappen placeret på toppen af enheden, samtidig med Home-knappen, som er placeret på forsiden af skærmen. Hold begge knapper nede i 10 sekunder.

Trin 4

Slip begge knapper, og tænd enheden som normalt. For at gøre dette skal du holde tænd / sluk-knappen nede, indtil Apple-logoet vises på enhedens skærm.

Trin 5

Afslutning af DFU-tilstand indebærer behovet for at ændre firmware på den mobile enhed. Denne operation kan udføres i en af to genoprettelsesfunktioner - Recovery og DFU. For at skifte til DFU-tilstand skal du slutte i-enheden til computeren ved hjælp af det specielle USB-tilslutningskabel, der følger med i pakken, men åbne ikke iTunes. Sluk enheden på den sædvanlige måde, og tryk på tænd / sluk- og startknapperne på samme tid.

Trin 6

Hold begge knapper nede i ti sekunder, slip derefter tænd / sluk-knappen, mens du fortsætter med at holde Hjem-knappen nede. Vent, indtil computeren registrerer den mobile enhed, og start iTunes-applikationen. Tag de nødvendige skridt, og afslut DFU-tilstand ved hjælp af ovenstående metode.

Anbefalede: