Hvilket Er Bedre: - En GPS-navigator Eller En Telefon Med En Navigator?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket Er Bedre: - En GPS-navigator Eller En Telefon Med En Navigator?
Hvilket Er Bedre: - En GPS-navigator Eller En Telefon Med En Navigator?

Video: Hvilket Er Bedre: - En GPS-navigator Eller En Telefon Med En Navigator?

Video: Hvilket Er Bedre: - En GPS-navigator Eller En Telefon Med En Navigator?
Video: Телефон или навигатор? 2024, Kan
Anonim

Turister, bilister og rejsende har mulighed for at lette deres aktiviteter ved hjælp af navigatorer. Både GPS-navigatorer og telefoner udstyret med en kortapplikation har deres fordele. Hvordan laver jeg et vanskeligt valg?

Hvilket er bedre: - en GPS-navigator eller en telefon med en navigator?
Hvilket er bedre: - en GPS-navigator eller en telefon med en navigator?

Kartografi til GPS-navigatorer

En GPS-navigator kan være et godt valg for en bilist. For det første er de fleste GPS-navigatorer "skærpet" specifikt til at køre bil - de fungerer godt ved høje hastigheder, de påvirkes ikke af manglen på internettet. For det andet modtager de information direkte fra satellitter i rummet - det er næsten umuligt at gå vild med en sådan navigator.

Det er et af de mest populære systemer til GPS-navigatorer i vores land - Navitel. Navitel-navigatorer er godkendt af det russiske kartografiske agentur. GPS-navigatørens nøjagtighed, der modtager information fra satellitter, er ret høj - detaljen på placeringen når fem meter.

Mobile applikationer

Mobilapplikationer er meget fleksible, moduler opdateres let via Internettet. Derudover kan du nemt installere flere applikationer - denne metode er bedst egnet til at løse specifikke problemer.

Typisk modtager mobilapplikationer oplysninger om placeringen af deres ejer via Internettet (GPRS, 3G). De fungerer godt i bymiljøer tæt på Wi-Fi-hotspots og celletårne.

Yandex. Maps og Google. Maps

Søgemaskinerne Yandex og Google har lavet kartografiske systemer på højt niveau. Ud over nøjagtighed og detaljer har Yandex og Google maps et system til modtagelse af nye oplysninger fra almindelige brugere. Derfor lærer Yandex. Maps og Google. Maps om nye butikker, parkeringspladser og hospitaler hurtigere end andre kortlægningstjenester.

Android-aktiverede navigatorer, smartphones baseret på iOS, Android, Windows Phone og BlackBerry kan bruge Yandex. Maps og Google. Maps. Særligt attraktivt er GPS-navigatorer med understøttelse af applikationer til kortlægning af søgemaskiner - de kombinerer fordelene ved mobile applikationer og GPS-systems uafhængighed.

Kryds navigatoren med en smartphone

Denne opgave blev sat af specialisterne i virksomhederne Asus og Garmin. Asus er en førende computerproducent i verden, kendt for sine bærbare computere og tablet-computere. Garmin er førende inden for GPS-navigation og kortlægning. Udviklerne ønskede at oprette en smartphone, der kører på Windows Mobile-operativsystemet og er en fuldgyldig GPS-navigator. Og de gjorde det mesterligt!

Den oprettede telefon fik navnet Garmin-Asus nuviPhone. Enhedens GPS-navigationssystem giver dig mulighed for at bestemme din placering med høj nøjagtighed under alle vejrforhold.

Anbefalede: