Sådan Blinker Du En Indbygget Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blinker Du En Indbygget Computer
Sådan Blinker Du En Indbygget Computer

Video: Sådan Blinker Du En Indbygget Computer

Video: Sådan Blinker Du En Indbygget Computer
Video: System: Sådan håndterer du bilag i indbakken i Ordrestyring 2024, Kan
Anonim

Bordcomputeren er blevet uundværlig i moderne biler. Det gør rejsen lettere og maksimerer strømmen af nyttige oplysninger til føreren. Men ikke alle bookmakere arbejder korrekt, de skal ofte blinkes. En hurtig guide hjælper dig med at gøre dette.

Sådan blinker du en indbygget computer
Sådan blinker du en indbygget computer

Instruktioner

Trin 1

Skriv hardwareversionen af bordcomputeren ned, før du blinker. Det vises på den øverste linje under opstart.

Trin 2

Download opdateringsfilen og loader. Alt skal svare til versionen af hardwareimplementeringen af BC, ellers fungerer enheden ikke efter blinket.

Trin 3

Tilslut adapterens COM-port til pc'en, tilslut stikket til BC for at tilslutte det. Tilslut strøm til stikket, men tilfør ikke strøm endnu.

Trin 4

Kør et program kaldet Boot24. Et vindue vises foran dig, hvor der vil være flere menusektioner: "Vælg en COM-port", "Åbn firmwarefil", "Download".

Trin 5

Klik på knappen med titlen "Vælg COM-port". Klik på den lille trekant, og vælg den, som din K-line adapter er tilsluttet, på rullelisten over tilgængelige porte. Klik derefter på knappen "OK". Disse handlinger skal kun udføres en gang, da værktøjet automatisk husker den oprindeligt specificerede port.

Trin 6

Klik på knappen med titlen "Åbn firmwarefil". Der vises et vindue på skærmen, hvor du skal angive filen med firmwaren (*.rom). Klik derefter på "OK". Det kan ofte findes i samme mappe som selve programmet. Hvis navnet på filen ikke er ændret, og den allerede er indlæst i hjælpeprogrammet tidligere, kan disse handlinger udelades. Hjælpeprogrammet husker automatisk placeringen og navnet på den sidst angivne fil og læser filen fra disken under opstart.

Trin 7

Sluk for computeren (hvis den var tændt) og klik på knappen "Download". På skærmen skal meddelelsen "Tænd for BC" vises. Hvis du vil annullere installationen, skal du klikke på “Annuller”.

Trin 8

Tænd for strømmen til den indbyggede computer. Hvis alt er gjort korrekt, starter værktøjet indlæsningen straks under forbindelsen. Statuslinjen for installationsprocessen vil vokse. Hvis alt gik godt, vises meddelelsen "Indlæsning færdig" på tidspunktet for en vellykket afslutning, hvilket betyder, at BC er klar til at arbejde.

Anbefalede: