Sådan Vælges En Bådmotor

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Bådmotor
Sådan Vælges En Bådmotor

Video: Sådan Vælges En Bådmotor

Video: Sådan Vælges En Bådmotor
Video: Sådan vælges sprøjtepistol / malemetode og brug af sprøjtepistol / af brugerdefineret maling master 2024, Kan
Anonim

I købet af en bådmotor kan køberen simpelthen blive forvirret i det enorme sortiment, der nu findes på markedet. For det korrekte valg er det nødvendigt at forstå klart, hvor nøjagtigt egenskaberne for den valgte motor svarer til betingelserne for fremtidig drift.

Hvordan man vælger en bådmotor
Hvordan man vælger en bådmotor

Instruktioner

Trin 1

Kontroller de data, der er angivet i passet til din båd, og find ud af størrelsen på den agterplade, som motoren (akterspejlet) er monteret på, som skal matches med motordataene.

Trin 2

Stop dit valg på en totaktsmotor, hvis du har brug for en enkel og uhøjtidelig motor til vedligeholdelse. Denne motor fungerer stabilt i temperaturområdet fra -15C til + 35C. Kræver minimal investering i vedligeholdelse. Motoren kan også betjenes med 92 benzin. I de fleste tilfælde er driftsparametrene for totaktsmotorer tilstrækkelige til ethvert behov.

Trin 3

Hvis du har brug for øget effektivitet, minimal vibration og støj, skal du vælge en firetaktsmotor. Eksperter tilskriver også denne type motor mindre skadelige udstødningsemissioner. Dette har en positiv indvirkning på miljøet.

Trin 4

Firetaktsmotoren er dyrere og sværere at vedligeholde. Dens vægt er en størrelsesorden mere end en totakts. Enhver indgriben i motorens "indre verden" bør kun udføres af en kvalificeret specialist. Du kan også genopfylde stearinlysene ved at lade firetaktsmotoren stå op i høje bølger. Dette karakteriserer ham fra den negative side.

Trin 5

Du kan køre en firetaktsmotor på ren benzin uden at tilføje olie. Dette er en utvivlsom fordel, udtrykt i mindre benzinforbrug. Mindre brændstofforbrug om få år betaler forskellen i pris med totakts.

Trin 6

Forfølg ikke påhængsmotorens ekstra hestekræfter. De vil ikke give en stigning i hastighed, men vil kun skabe en stærk spænding omkring båden, hæve sin bue og synke agterenden og derved sikre faren for at blive overvældet af bølgen. For at opretholde stabilitet og forhindre, at båden vælter, skal du tage højde for forholdet mellem akterspejlbredde, bådlængde og påhængsmotoreffekt, når du vælger en motor.

Anbefalede: