Sådan Tilsluttes En Alarm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Alarm
Sådan Tilsluttes En Alarm

Video: Sådan Tilsluttes En Alarm

Video: Sådan Tilsluttes En Alarm
Video: НАСТОЯЩАЯ история СИРЕНОГОЛОВОГО! Мы ПОПАЛИ В ПРОШЛОЕ! Siren Head in real life 2024, Kan
Anonim

I vores turbulente tider overvejer mange seriøst at beskytte deres lejlighed eller hus, men ikke alle har råd til at installere en alarm. Uanset hvad det er, er det ret simpelt at installere alarmen selv. Selvinstallation hjælper dig ikke kun med at spare penge, men giver dig også mulighed for at foretage alarmen på din egen måde.

Sådan tilsluttes en alarm
Sådan tilsluttes en alarm

Instruktioner

Trin 1

Først skal du beslutte, hvilken slags lokaler du har brug for at beskytte mod indtrængning. Selvom de ved hjælp af sensorer normalt blokerer alle mulige ruter for indrejse i rummet og selve rummet. Der er flere typer sensorer, der reagerer på forskellige handlinger - bevægelse, åbning af døre eller glasbrud osv.

Trin 2

Tilslut de valgte sensorer til alarmkontrolpanelet eller kontrolpanelet. Gør dette med et kabel (løkke). Der er selvfølgelig trådløse alarmer, men de er dyrere, så vi vil overveje at bruge eksemplet på et konventionelt standardsikkerhedssystem.

Trin 3

Installer yderligere interne gitre. Dette hjælper med at beskytte det beskyttede område mod indbrud og indrejse. Tilstedeværelsen af fysiske barrierer er obligatorisk, da de kan sætte ubudne gæster i en vanskelig situation, og alarmen vil allerede have tid til at gå.

Trin 4

For at aktivere alarmen skal du indtaste koden på tastaturet for at aktivere kontrolpanelet. Du forlader lokalet, og kontrolpanelet overvåger, at sensorerne fungerer. Når den udløses, går kontrolpanelet i en alarmtilstand og signalerer en uautoriseret besøgende med en sirene. Yderligere ankommer enten en fangstgruppe, eller alarmsystemet skræmmer simpelthen ubudne gæster og gør opmærksom på objektet.

Trin 5

For at deaktivere alarmen, mens du er i rummet, skal du indtaste deaktiveringskoden på tastaturet. Hvis koden er korrekt, går alarmen i standbytilstand. Hvis koden indtastes forkert, skal den korrekte indtastning foretages, ellers lyder alarmsirenen. Installationen udføres i henhold til instruktionerne, der følger med alarmen og sensorer, så selvinstallation med minimal viden og færdigheder vil ikke være vanskelig. Men hvis du ikke er sikker på dine evner, skal du ringe til en specialist.

Anbefalede: