Sådan Gendannes IPad

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes IPad
Sådan Gendannes IPad

Video: Sådan Gendannes IPad

Video: Sådan Gendannes IPad
Video: HANDCAM + НАСТРОЙКИ iPad Pro 12.9 (SaiNts ⚡️STANDOFF 2 ) 2024, Kan
Anonim

I tilfælde af en funktionsfejl i iOS-operativsystemet på iPad-enheder kan du altid udføre en gendannelsesprocedure for at slippe af med softwarefejlen. For at gøre dette kan du bruge iTunes-tabletkontrolprogrammet.

Sådan gendannes iPad
Sådan gendannes iPad

Instruktioner

Trin 1

Download den nyeste version af iTunes til din computer. For at gøre dette kan du bruge det tilsvarende afsnit i menuen på det officielle Apple-websted. Efter download af installationsfilen skal du gå til computerens downloadmappe og starte den og derefter følge instruktionerne på skærmen. Efter installation skal du starte programmet via genvejen på skrivebordet.

Trin 2

Slut din iPad til din computer ved hjælp af det USB-kabel, der fulgte med enheden. Derefter skal du sætte din enhed i gendannelsestilstand. For at gøre dette skal du trykke på midttasten på iPad og tænd / sluk-knappen samtidig.

Trin 3

Når tabletskærmen er slukket, skal du slippe tænd / sluk-knappen, mens du holder den midterste starttast nede. Efter et par sekunder vises en meddelelse i iTunes-vinduet, der fortæller dig, at du skal udføre en gendannelseshandling. Tryk på knappen "Gendan".

Trin 4

Download af den nyeste software til din enhed begynder. Vent, indtil overførslen er afsluttet, og proceduren for kontrol og udpakning af data. Efter et stykke tid vil du se en bjælke på tabletskærmen, der viser gendannelsesprocessen.

Trin 5

Så snart proceduren er afsluttet, vil du se en tilsvarende meddelelse i iTunes-vinduet. Dette starter din iPad, og du kan fortsætte med at bruge den. Restaureringen er afsluttet.

Trin 6

Softwaregendannelsesfunktionen sletter alle data, der er gemt på din enhed, så det anbefales at altid opbevare en sikkerhedskopi af dataene til senere brug. For at gemme en sikkerhedskopi kan du bruge afsnittet "Opret en sikkerhedskopi" i indstillingsvinduet på din iPad i iTunes. For at gendanne fra en kopi skal du gå til menuen "Gennemse" på din enhed i iTunes og trykke på knappen "Gendan fra en kopi".

Anbefalede: