Sådan Plantes Batteriet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Plantes Batteriet
Sådan Plantes Batteriet

Video: Sådan Plantes Batteriet

Video: Sådan Plantes Batteriet
Video: AQUARIUM PLANTS TUTORIAL FOR BEGINNERS - SPEAK LATIN YET? 2024, Kan
Anonim

For at sikre langvarig ydeevne på din bærbare computer skal den bruges korrekt. Det er især vigtigt at kende batteriets driftsparametre. Dette forlænger dets levetid betydeligt.

Sådan plantes batteriet
Sådan plantes batteriet

Instruktioner

Trin 1

Valget af batteri skal tages alvorligt. Kontroller, om det fungerer, når du køber en bærbar computer. Sæt batteriet i batteristikket, og tænd den bærbare computer.

Trin 2

Tilslut strøm til enheden. Sørg for, at indikatoren viser batteristrøm. Vent på en fuld opladning. Dette kan tage lang tid.

Trin 3

Sørg for, at indikatoren viser 99 eller 100%, når batteriet er fuldt opladet. Hvis denne værdi ikke overstiger 98%, er dette batteri ikke af høj kvalitet. Bed om en erstatning, eller vælg en anden bærbar computer.

Trin 4

Baseret på det faktum, at bærbare batterier stadig er baseret på lithiumioner (LiOn-ikon), er det nødvendigt at oplade og aflade batteriet. Sluk for din bærbare computer, og tilslut strømmen til den igen.

Trin 5

Vent, indtil batteriet er fuldt opladet. Tag din bærbare computer ud af stikkontakten. Tænd enheden. Kør en ikke meget kraftig applikation på den, såsom en lydafspiller. Vent, indtil batteriet er helt afladet. Gentag denne cyklus to eller tre gange. Kør ikke spil eller kraftfulde videoredigerere for at tømme dit batteri hurtigt.

Trin 6

For at batteriet skal vare længere, skal du passe godt på det. Prøv ikke at bruge batteriet, hvis du har mulighed for at slutte den bærbare computer til lysnettet.

Trin 7

Fjern ikke et fuldt opladet eller afladet batteripakke fra din bærbare computer. Vent, indtil batteriopladningen er inden for 40-60%, og fjern den først.

Trin 8

Pak batteriet i en plastikpose, og opbevar det på et sted beskyttet mod sollys. Undgå rum med høj luftfugtighed og desuden med kondens. Sæt kun batteriet i den slukkede bærbare computer.

Anbefalede: