Sådan Tilsluttes Et Bluetooth-headset

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Bluetooth-headset
Sådan Tilsluttes Et Bluetooth-headset

Video: Sådan Tilsluttes Et Bluetooth-headset

Video: Sådan Tilsluttes Et Bluetooth-headset
Video: JBL 200 BT Bluetooth Earphone Unboxing & Review🔥 2024, Kan
Anonim

Trådløse enheder er blevet populære på grund af deres bærbarhed og overkommelighed for en bred vifte af købere. Ikke alle kan dog let og hurtigt forbindes. Sådan tilsluttes et bluetooth-headset - i vores materiale.

headset
headset

Nødvendig

  • * Ethernet-enhed til at oprette forbindelse til internettet
  • * 4-port Ethernet Powerline-switch
  • * En port Powerline Ethernet-adapter
  • * op til 5 Ethernet-kabler

Instruktioner

Trin 1

Køb et bluetooth-headset-sæt, der indeholder en 4-port Ethernet Powerline og en Ethernet Powerline-adapter. Du kan købe et sådant sæt både i en computerbutik og i en onlinebutik.

Trin 2

Køb et bredbåndsmodem / router. Du skal tilslutte en Ethernet-adapter til denne router. Sæt den ene ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten på bundpanelet på Ethernet Powerline-adapteren.

Trin 3

Sæt Ethernet Powerline-adapteren i overspændingsbeskytteren. Tilslut ikke adapteren direkte til en almindelig stikkontakt eller stikkontakt, da de ikke bruger overspændingsbeskyttelse. Overspændingsbeskyttelsen beskytter mod kortslutning og strømafbrydelser.

Trin 4

Sæt den anden ende af Ethernet-kablet i en åben Ethernet-port på dit modem / router. Ethernet-porten ligner en telefonport, men er lidt større.

Trin 5

Tilslut 4-port Ethernet Powerline-kontakten. Sæt den ene ende af netledningen i overspændingsbeskytteren og den anden ende i bagpanelet på Ethernet Powerline-kontakten.

Trin 6

Sæt ikke Ethernet Powerline-strømkablet i en stikkontakt, der ikke bruger et sikkerhedsoverførselssystem, hvorved kontakten muligvis ikke fungerer.

Trin 7

Tilslut Blu-ray-afspiller med 4 porte Ethernet Powerline-switch.

Trin 8

Sæt den ene ende af det andet Ethernet-kabel i Ethernet-porten.

Trin 9

Sæt den anden ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten eller LAN-porten på bagsiden af Blu-ray-afspilleren.

Anbefalede: