Sådan Slettes En Beskyttet Fil På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Beskyttet Fil På Din Telefon
Sådan Slettes En Beskyttet Fil På Din Telefon

Video: Sådan Slettes En Beskyttet Fil På Din Telefon

Video: Sådan Slettes En Beskyttet Fil På Din Telefon
Video: Skärminspelning på din Androidmobil! 2024, Kan
Anonim

Nogle filer på computere og telefoner er beskyttet mod sletning, bevægelse og omdøbning. Dette problem løses let ved at redigere filegenskaberne.

Sådan slettes en beskyttet fil på din telefon
Sådan slettes en beskyttet fil på din telefon

Nødvendig

  • - kabel til tilslutning til en computer
  • - Internetforbindelse.

Instruktioner

Trin 1

Åbn indholdet på din telefon i din computers File Explorer ved at parre enhederne i Mass Storage-tilstand. Find de beskyttede emner, der skal slettes, vælg dem, og klik på knappen Slet. Hvis det også er umuligt at slette filer ved hjælp af din computer, skal du vælge dem, højreklikke og vælge Egenskaber i genvejsmenuen.

Trin 2

Fjern den skrivebeskyttede attribut fra dem, og fjern dem på den sædvanlige måde. Bemærk, at filer, der er slettet fra flytbare drev, ikke placeres i papirkurven, men slettes permanent, så lav kopier af dem, hvis det er nødvendigt.

Trin 3

Hvis filer stadig ikke kan slettes, skal du bruge specielle programmer til sletning af data, såsom FAR Manager. Download og installer det på din computer, og gør dig derefter fortrolig med kontrollerne. Åbn biblioteket på dit flytbare drev i det, og efter at have valgt unødvendige beskyttede filer, slet dem ved hjælp af kommandoen, der er skrevet i nedenstående handlinger.

Trin 4

Brug piletasterne og Enter-tasten til at navigere i telefonbøgerne. Du kan også slette filer ved hjælp af Total Commander, men det fungerer ikke så godt med funktionen til at beskytte slettede filer fra computeren og enheder, der er tilsluttet den.

Trin 5

Sørg for, at dit flashkort ikke er skrivebeskyttet. For at gøre dette skal du fjerne det fra din mobile enhed og kontrollere placeringen af den specielle beskyttelsesmekanisme, som skal flyttes til Lås op for at fortsætte med at udføre filhandlinger.

Trin 6

Download et specielt program til din telefonmodel, der fungerer som filhåndtering. De håndterer normalt også let fjernelse af beskyttede filer i hukommelsen på den mobile enhed. Før du installerer, skal du kontrollere installationsprogrammet for vira og ondsindet kode.

Anbefalede: