Sådan Låser Du Tastaturet Op På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Låser Du Tastaturet Op På Din Telefon
Sådan Låser Du Tastaturet Op På Din Telefon

Video: Sådan Låser Du Tastaturet Op På Din Telefon

Video: Sådan Låser Du Tastaturet Op På Din Telefon
Video: iOStips.dk - Video tip - Sådan slår du tastatur klik fra på din iPhone eller iPad 2024, Kan
Anonim

Låsning af telefonens tastatur er en sikkerhedsforanstaltning for at forhindre uønskede tryk på knapper, der kan føre til opkald eller ændringer i nogle telefonindstillinger. Det er bedre at bære telefonen i lommen med tastaturet låst, da telefonens tastatur i lommen (især i bukselommen) ofte trykkes ved et uheld. Der er flere måder at låse tastaturet op, afhængigt af telefonmodellen og typen af tastatur (fysisk eller på skærmen).

Sådan låser du tastaturet op på din telefon
Sådan låser du tastaturet op på din telefon

Instruktioner

Trin 1

For telefoner med et fysisk tastatur udføres oplåsning normalt af en handling, der svarer til at tænde den. Det udføres ved at trykke på bestemte taster i en speciel rækkefølge eller ved at trykke og holde på en af dem. Disse kan være tasterne *, # og "Menu" -tasten. Fortløbende tryk på to eller flere taster beskytter mest pålideligt tastaturet mod uønsket oplåsning.

Trin 2

Touchscreen-telefoner har ikke et fysisk tastatur som sådan. Dens rolle spilles af skærmen. Hvis telefonen stadig har flere knapper (foretager og afviser et opkald), blokeres de sammen med skærmen. For at låse op for sådanne telefoner skal du ofte trykke på og holde en bestemt del af skærmen, der ligner en knap (ofte med et låsikon). Denne metode giver dig mulighed for at beskytte din telefon mod uønsket oplåsning ganske godt.

Trin 3

Nogle modeller med berøringsskærm har en mere seriøs måde at deaktivere tastaturlåsen på. Det består i det faktum, at det er nødvendigt at "tegne" en polyline af en bestemt form på skærmen. Denne metode har den største pålidelighed, da den garanteres at udelukke uønskede klik.

Anbefalede: