Sådan Betaler Du For En Telefon Med Et Bankkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du For En Telefon Med Et Bankkort
Sådan Betaler Du For En Telefon Med Et Bankkort

Video: Sådan Betaler Du For En Telefon Med Et Bankkort

Video: Sådan Betaler Du For En Telefon Med Et Bankkort
Video: Sådan betaler du med check-in-funktion | Dankort app 2024, Kan
Anonim

Flere og flere terminaler vises på offentlige steder for at betale for mobiltjenester ved hjælp af kontanter. Men hvad hvis du har brug for at udføre denne handling ved hjælp af et bankkort? Du kan løse dette problem ved at bruge både debet- og kreditkort.

Sådan betaler du for en telefon med et bankkort
Sådan betaler du for en telefon med et bankkort

Nødvendig

  • - computer;
  • - internettet;
  • - kort;
  • - terminal;
  • - elektroniske tegnebøger.

Instruktioner

Trin 1

Betal for mobiltelefonopkald med betalingskort og terminal. Hvis du modtager en løn i dit firma på et NCC-kort eller et andet, kan du lægge penge på telefonen uden at overbetale en eneste procentdel. Så indsæt kortet i terminalen, indtast adgangskoden, og vælg emnet "ekspertbetalinger". Klik på "mobil", indtast telefonnummeret uden de otte, tryk på "enter".

Trin 2

Kontroller, om de viste initialer stemmer overens med dine. De skal være de samme som angivet i kontrakten, når du køber et SIM-kort. Hvis alt er korrekt, skal du indtaste betalingsbeløbet og trykke på "enter" igen. Tag din check og kontroller din telefonsaldo. Transaktioner finder som regel sted inden for et par minutter. Hold din kvittering med dig hele tiden.

Trin 3

Foretag betalinger via internetbank. Hvis du har et Visa- eller MasterCard-kreditkort i dine hænder, kan du udføre denne operation uden at forlade dit hjem. Gå til bankens websted, og indtast login og adgangskode fra din personlige konto. Find funktionen "betalinger" og varen "mobilkommunikation" inde på siden.

Trin 4

Indtast dit mobiltelefonnummer, operatørnavn og betalingsbeløb. Klik på næste. Kontroller rigtigheden af de indtastede data. Hvis alt er korrekt, skal du klikke på "betal" og om få minutter bliver pengene krediteret kontoen. Tjek din saldo. I dette tilfælde opkræves ikke kommission fra kortet.

Trin 5

Brug elektroniske pengeoverførsler til dit telefonnummer. Du kan også overføre penge fra kortet til ethvert betalingssystem, for eksempel Yandex-Money, WebMoney eller RBC Money. Og fra dem, i samme rækkefølge, skal du betale for en mobiloperatørs tjenester. Find ud af bankmedarbejderne på forhånd om den mulige provision, når du overfører penge fra kortet til betalingssystemets tegnebog.

Anbefalede: