Sådan Fjernes SIM-kortlåsen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes SIM-kortlåsen
Sådan Fjernes SIM-kortlåsen

Video: Sådan Fjernes SIM-kortlåsen

Video: Sådan Fjernes SIM-kortlåsen
Video: Sim racingin eSM-sarjan viimeinen karsintakilpailu | Sebring 2024, Kan
Anonim

SIM-kortet er blokeret i flere tilfælde, for eksempel efter anmodning fra dets ejer, eller hvis telefonen ikke har været brugt i lang tid. Brug din operatørs særlige tjenester til at låse den op.

Sådan fjernes SIM-kortlåsen
Sådan fjernes SIM-kortlåsen

Instruktioner

Trin 1

Husk hvornår og under hvilke forhold SIM-kortet blev blokeret. Hvis du selv gjorde det, låses det op ved hjælp af samme metode. For eksempel kan dette normalt gøres via din personlige konto på din operatørs officielle hjemmeside, hvor der er en tilsvarende funktion.

Trin 2

Udforsk funktionerne i SIM-kortblokeringstjenesten, som operatøren tilbyder. Nogle gange er denne funktion aktiveret i en bestemt periode, og først efter dens afslutning vil du være i stand til at frigøre låsen.

Trin 3

Ring til din operatørs supporttjeneste og bed om at fjerne blokeringen af dit nummer. Megafon-abonnenter kan gøre dette ved at ringe til 0500, MTS-klienter - 0890, og dem, der bruger Beeline-tjenester, skal ringe til 0611. Supportcentermedarbejderen kan kræve dine pasdata samt afklare under hvilke forhold SIM-kortet viste sig at være blokeret.

Trin 4

Kontakt en af kommunikationssalonerne eller abonnentafdelingen på din lokalitet. Det er ønskeligt, at det tilhører den operatør, du er klient hos. Tag dit pas, selve SIM-kortet samt dokumentation til det, hvis der er noget. Kontorpersonalet vil kontrollere SIM-kortet og låse det op på egen hånd, hvis det er muligt. For en sådan appel og bestilling af en tjeneste på kontoret kan der opkræves et ekstra gebyr.

Trin 5

Hvis SIM-kortet blev blokeret uden din deltagelse, kan det ske, hvis du ikke har brugt det i lang tid. I sådanne tilfælde registrerer operatøren normalt det som uanmeldt og blokerer alle operationer på det. I dette tilfælde er det næppe muligt at fjerne blokering og gendannelse, da det ubrugte nummer overføres til en anden klient. Hvis du har brug for et tidligere brugt nummer, skal du kontakte en mobiltelefonbutik og ansøge om restaurering.

Anbefalede: