Sådan Slettes Et Foto Fra En IPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Et Foto Fra En IPhone
Sådan Slettes Et Foto Fra En IPhone

Video: Sådan Slettes Et Foto Fra En IPhone

Video: Sådan Slettes Et Foto Fra En IPhone
Video: iPhone 8 / iPhone X: как принудительно перезапустить, войти в режим восстановления и режим DFU 2024, Kan
Anonim

Du kan ikke overraske nogen med en iPhone i disse dage. I flere år, fra en kommunikator utilgængelig til en simpel dødelig, forvandlede han sig til et populært middel til kommunikation og selvorganisering. Hvert billede taget med en iPhone er knyttet til en bestemt adresse. Du kan huske, hvilke steder du har besøgt ved ikke kun at se på billedet, men også på kortet. Men ikke alle fotografier viser sig at være vellykkede, og nogle er simpelthen kedelige.

Gør plads til nye oplevelser
Gør plads til nye oplevelser

Instruktioner

Trin 1

Der er to måder at slette et foto fra en iPhone. For at gøre dette skal du finde et ikon med en solsikke på skrivebordet - det er dine fotos. Klik på den, så får du en liste over dine album. Hvis du ikke har oprettet album, gemmes alle dine fotos som standard i mappen Camera Roll.

Trin 2

Åbn den mappe, du har brug for. Vælg det billede, du vil slette fra din iPhone, og klik på det. Eller start med at gennemse billederne og stop ved den, du vil slette. Find derefter papirkurven i nederste højre hjørne (placeret på pop op-panelet). Hvis der ikke er nogen paneler på billedet, skal du trykke på skærmen med din finger - panelet vises.

Trin 3

For at slette billedet skal du klikke på denne "skraldespand". Foretag derefter et valg - slet billedet eller annuller handlingen. Slet-knappen er markeret med rødt.

Trin 4

Den anden metode er praktisk, hvis du har brug for at slette flere fotos på én gang. Gå til dine fotos, og vælg et album. Klik derefter på pilen i øverste højre hjørne. Øverst vil der være en indskrift "Vælg fotos". Nu kan du vælge flere fotos for at slette dem fra iPhone på samme tid.

Trin 5

Klik på det for at vælge et foto. Et rødt flueben vises på billedet, og billedet bliver bleg. For at fravælge, klik på billedet igen. Hvis du vil slette alle fotos, skal du trykke og holde fingeren på det yderste billede i et par sekunder. Skub derefter fingeren hen over skærmen, og tag alle fotos.

Trin 6

Vær forsigtig, når du vælger fotos på anden måde - du kan kun se fotos i preview-tilstand. Det anbefales at forhåndsvise alle billeder i albummet på forhånd og først derefter fortsætte med sletningen.

Trin 7

Når de nødvendige fotos er valgt, skal du klikke på knappen "Slet" (rød i nederste højre hjørne). Bekræft derefter dit valg, eller annuller handlingen. For at gå tilbage til fotovisningen (album) skal du klikke på knappen "Annuller" i øverste højre hjørne.

Anbefalede: