Sådan Optages En Sang På Karaoke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Optages En Sang På Karaoke
Sådan Optages En Sang På Karaoke

Video: Sådan Optages En Sang På Karaoke

Video: Sådan Optages En Sang På Karaoke
Video: Deck The Halls • Karaoke 2024, April
Anonim

Karaoke er en slags amatørmusikfremstilling. Dens essens er udførelsen af en sang med indspillet instrumental akkompagnement. Foruden det harmoniske grundlag indeholder det som regel også et spor med en melodi, som hjælper sangeren med at navigere i sangen og synge uden falske forhold. Men en lydfil med sådan akkompagnement kan også blive grundlaget for at optage en sang derhjemme.

Sådan optages en sang på karaoke
Sådan optages en sang på karaoke

Nødvendig

  • - Mikrofon
  • - En computer med en installeret lydeditor eller svarende til systemkravene til editoren
  • - Karaoke til lydfil.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du installere en hvilken som helst lydeditor på din computer: Adobe Audition. Sony Sound Forge, Audacity eller andet praktisk. Du kan f.eks. Downloade det på amdm.ru-webstedet (link nedenfor). Pak arkivet ud, kør installationsfilen, indtast adgangskoden (www.amdm.ru). Følg instruktionerne fra installationsprogrammet, og registrer programmet, når du er færdig.

Trin 2

Start redigeringsprogrammet. Åbn en karaoke-fil i den, træk den til begyndelsen af et af sporene. Aktivér det tilstødende spor til optagelse. Tilslut en mikrofon til lydindgangen på lydkortet, tryk om nødvendigt på tænd / sluk-knappen.

Trin 3

Luk døren i rummet, fjern dig selv fra alle kilder til unødvendige lyde: bed folk om at rejse, køre dyrene væk. Klik på optageknappen.

Trin 4

Syng hele sangen fra start til slut. Hvis du er god med teknik, skal du optage i dele: bly, kor, anden lead osv. Syng ikke koret igen, bare kopier og indsæt det i det relevante afsnit af sporet. I den første version af optagelsen laver du uundgåeligt flere fejl: forbehold, falskhed, overtoner osv. Du bliver nødt til at synge hele sangen igen fra start til slut. I det andet tilfælde behøver du kun at synge et stykke igen.

Anbefalede: