Sådan Gendannes Dit Telefonbatteri

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Dit Telefonbatteri
Sådan Gendannes Dit Telefonbatteri

Video: Sådan Gendannes Dit Telefonbatteri

Video: Sådan Gendannes Dit Telefonbatteri
Video: Sådan tilknytter du dit telefonnummer til dit betalingskort 2024, April
Anonim

Mobiltelefonbatteriet slides gradvist op, hvilket påvirker dets ydeevne negativt. Det bliver mere og mere vanskeligt at oplade batteriet til slutningen, og opladningen varer meget kort tid. Selvfølgelig kan du købe et nyt batteri, men du kan også prøve at genoplive det gamle.

Sådan gendannes dit telefonbatteri
Sådan gendannes dit telefonbatteri

Nødvendig

  • - voltmeter;
  • - amperemeter;
  • - termisk sensor
  • - termisk fedt.

Instruktioner

Trin 1

Hæv spændingen for at genoplive telefonbatteriet. Tilslut et voltmeter, og læg det i batteriet ved hjælp af det parallelle ledningsdiagram. Løft lasten forsigtigt, og sørg for, at den ikke overstiger 1V.

Trin 2

Overvåg batteriets spænding og temperatur. Spændingen bør ikke falde under 0,9 V, og temperaturen bør ikke hæves over 50 ° C. Når det kommer til dette punkt, skal du slukke for spændingen og afkøle batteriet til stuetemperatur. En sådan afladning skal hjælpe med at normalisere processerne inde i batteriet. Dette tager ikke mere end 10-15 minutter.

Trin 3

Brug et amperemeter til at overvåge strømmen i batteriet. Tilslut den i serie ved at tilslutte et voltmeter, en strømforsyning og et batteri parallelt. Installer en temperatursensor på batteriet for at overvåge temperaturen på cellen. Påfør termisk pasta for at få en nøjagtig aflæsning.

Trin 4

Indstil minimumsværdien på spændingsregulatoren. Begynd at løfte det jævnt, og husk at følge ammeteraflæsningen. Strømstyrken bør ikke overstige 1/10 af batterikapaciteten. Så for et batteri med en kapacitet på 1200 mA skal strømmen være lig med 120 mA.

Trin 5

Forøg spændingen, når strømstyrken falder. For at gendanne telefonens batteri er det nok at øge spændingen en gang hvert 5. minut. Gradvist opbygge spændingen hver time. Så snart den når 1,5 V, skal du stoppe der og sætte batteriet i opladning. Det er bedre at gøre dette efter at have ventet, indtil batteriet er helt afladet. Det er ønskeligt at udføre disse operationer mindst 2-3 gange.

Trin 6

Tjek dit renoverede mobiltelefonbatteri. Hvis du som et resultat af ovenstående trin ikke får de ønskede resultater, er det bedre at købe et nyt batteri.

Anbefalede: