Hvordan Man Betaler For MGTS-telefonen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler For MGTS-telefonen
Hvordan Man Betaler For MGTS-telefonen

Video: Hvordan Man Betaler For MGTS-telefonen

Video: Hvordan Man Betaler For MGTS-telefonen
Video: Особенности работы роутеров МГТС, ч. 1 2024, Kan
Anonim

MGTS er Moskvas statlige telefonnet, dvs. bytelefonsystem. Du kan betale for MGTS-tjenester på flere måder, for eksempel hvis du ikke vil vente på din tur i det eftertragtede vindue, skal du bruge en speciel tjeneste til at betale via Internettet.

Hvordan man betaler for MGTS-telefonen
Hvordan man betaler for MGTS-telefonen

Nødvendig

en computer med internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Brug Wallet One internetbetalingssystem til at betale for din MGTS-telefon, som er udbredt i Rusland, Ukraine, Sydafrika og USA. Det sikrer gennemførelse af finansielle transaktioner mellem deltagere i "Online" -tilstand, der primært er beregnet til befolkningen, primært for evnen til at betale for tjenester.

Trin 2

For at komme i gang med systemet skal du gå til webstedet https://www.w1.ru/map/connect/. Følg linket "Registrering", og log derefter ind på systemet. Du kan også installere en speciel applikation til at arbejde med Wallet One på din mobiltelefon eller arbejde med onlineversionen af webstedet til mobiltelefoner (m.wl.ru).

Trin 3

Start Wallet One-applikationen på en hvilken som helst bekvem måde at betale for MGTS-telefonen. Gå til gruppen "Hjælpeprogrammer", og vælg MGTS-udbyderen, eller angiv MGTS / mgts i søgefeltet, klik på "Find". Udfyld alle felterne på formularen ved hjælp af din kvittering. Angiv det ti-cifrede telefonnummer, det beløb, der skal krediteres, samt lejlighedsnummeret. Pengene overføres til abonnentens konto næste hverdag efter betalingen er foretaget.

Trin 4

Brug dit bankkort til at betale for MGTS-tjenester, eller lav et forskud. Systemet accepterer MasterCard Worldwide-kort til betaling (inklusive Maestro / Cirrus). For at betale skal du følge linket https://payments.chronopay.ru/?product_id=005718-0001-0001&product_price=1.00. Provision og andre yderligere betalinger vil ikke blive opkrævet, det betalte beløb krediteres fuldt ud på din konto inden for tre arbejdsdage.

Trin 5

Du kan bekræfte dette på din personlige konto (https://lk.mgts.ru/). Bemærk, at penge, der overføres ved en fejltagelse, kun returneres til dit bankkort.

Anbefalede: